Radio Novan Aamussa levyraati ottaa käsittelyynsä kuuman uutuuskappaleen ja puhutaan myös äänenmurroksesta. Pikkujoulut puhuttavat sekä puhutaan työn keksimisestä ja onhan mukana myös viikonlopun ruokavinkki, kuuntele parhaat palat tästä!
Pikkujoulukausi on alkamassa ja monet miettivät, miten juhlan voisi järjestää turvallisesti.
Radio Novan Aamu saa postipaketista hämmentäviä asioita ja jollain on ollut hermot koetuksessa. Käy ilmi että arpaonni ei yleensä suosi Minnaa joten tuottaja Parta-Markus pitää arpajaiset huikeilla palkinnoilla. Aki saa vinkkejä lehtipuhaltimista ja esittää tiimille myös erittäin henkilökohtaisen kysymyksen, kuuntele parhaat palat tästä!
Voice.fi kertoo sinulle joka kuukausi, mitä tähtimerkit lupaavat elämääsi. Uudet horoskoopit julkaistaan aina kuukauden viimeisenä päivänä. Nyt on joulukuun vuoro.
Niin paljon kysymyksiä ja niin vähän vastauksia. Eipäs! Radio Novan Iltapäivä tarjosi taas informaatiota tuutin täydeltä. Muina aiheina muun muuassa firman pikkujoulut ja ärsyttävä päällepuhuminen.
Piparinkäryinen Minna on studiossa ja Aki on vaipunut angstin valtaan. Minna selvittää pikkujouluaikana taksiin jääneitä asioita ja Aki miettii Kouvolan Cumuluksessa yöpymistä. Kuuntele parhaat palat tästä.
Pikkujouluissa on lupa säväyttää.
Boheemeja lettejä ja rentoja laineita - niistä on kauden trendikampaukset tehty.
Tänä vuonnakin perinteinen musta on valttia.
Sosiaalisten rientojen viedessä normaalia enemmän aikaa, myös treenimuoto tulisi soveltaa elämäntilanteeseen sopivaksi.
Miten purjo ja kuninkaalliset liittyvät toisiinsa? Miksi Minna vastustaa pikkujouluja? Entä minkälainen nenä viehättää Akia? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat!
Kauden kauneimmat kynnet saavat kimaltaa.
Pikkujouluissa saa säväyttää myös kenkien avulla.
Pikkujoulukaudella on lupa olla näyttävä.
Pikkujoulujen räävitön nimigeneraattori on nyt julkaistu.
Pikkujoulukautena monen haaveissa on nipistää muutama kilo tai mahtua viime vuotiseen pikkujoulumekkoon. Ei hätää, vaikka aikaa olisi vain parisen viikkoa, sillä oikeilla ohjeilla ehdit vielä.