Miten purjo ja kuninkaalliset liittyvät toisiinsa? Miksi Minna vastustaa pikkujouluja? Entä minkälainen nenä viehättää Akia? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat!
Kauden kauneimmat kynnet saavat kimaltaa.
Pikkujouluissa saa säväyttää myös kenkien avulla.
Pikkujoulukaudella on lupa olla näyttävä.
Pikkujoulujen räävitön nimigeneraattori on nyt julkaistu.
Pikkujoulukautena monen haaveissa on nipistää muutama kilo tai mahtua viime vuotiseen pikkujoulumekkoon. Ei hätää, vaikka aikaa olisi vain parisen viikkoa, sillä oikeilla ohjeilla ehdit vielä.
Pikkujoulukausi on jo ovella, joten on aika luoda katsaus kauden juhlameikin saloihin.
Pikkujoulusesongin viimeisiä viedään tänä viikonloppuna. Monet juhlijat kotiin kuljettaa vanha kunnon pirssi, tuo väsyneen bailaajan uskollinen yöratsu. Kysyimme lukijoiltamme, mitkä pikkujoulujuhlintaan liittyvät taksimatkat ovat jääneet heille parhaiten mieleen!
Tämän vuoden pikkujoululookiin kuuluvat olennaisesti pehmeät kiharat, niin lyhyessä kuin pitkässäkin tukassa. Kampaaja Tuuli Okkonen kertoo parhaat vinkit, miten kiharat saa pysymään napakoina koko juhlinnan ajan.
Pikkujoulusesonki on marras-joulukuun vaihteessa kuumimmillaan. Tämä näkyy myös taksiliikenteessä, jossa varsinkin ravintoloiden valomerkin tultua kannattaa varautua jonottamaan pitkiäkin aikoja. Helsingin taksiautoilijat ry:n puheenjohtaja muistuttaakin juhlakansaa olemaan pikkujoulukautena maltillisia.
Pikkujoulusesonki on parhaillaan kuumimmillaan. Monet juhlijat kotiin kuljettaa vanha kunnon pirssi, tuo väsyneen bailaajan uskollinen yöratsu. Kysyimme lukijoiltamme, mitkä pikkujoulujuhlintaan liittyvät taksimatkat ovat jääneet heille parhaiten mieleen!
Legendaarinen kasaritähti Kim Wilde on nousemassa Youtube-hitiksi sattumalta tai harkiten. Wilde oli Ricky-veljensä kanssa matkalla kotiin radiokanava MagicFM:n joulujuhlista. Täpötäydessä metrossa matkustaneet sisarukset päättivät viihdyttää metromatkustajia laulamalla...
Pikkujouluajan liikenneraittiuskampanja kannustaa miettimään asiaa teemalla Tyhmä saa olla, mutta ei rattijuoppo.