Robin Thicken kanssa tehty Blurred Lines aiheutti pahennusta lyriikoillaan.
Ruisrockissa keikkailleen miehen jakama video Turun jokirannasta on saanut suurta kansainvälistä huomiota.
Suomalaistuottaja Alex Noyerin 808-dokumentti vilisee maailmantähtiä. Dokumentti nähdään Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaalilla.
3.-5. heinäkuuta juhlittavan Ruisrockin lauantaita saapuu tähdittämään maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva yhdysvaltalainen Pharrell Williams.
Torstai 15. tammikuuta on kansainvälinen hattupäivä. Listasimme yhdeksän syytä, miksi hatut, lakit, myssyt ja kotsat ovat maailman paras lisämauste jokaisen pukeutumiseen. 
Yhdysvaltalaisen tv-kanavan animaatio-osasto koosti vuoden 2014 kohokohdat minuutin mittaiseen videopätkään. Montako viittausta vuoden ilmiöihin löydätkään videolta? 
Pharrel Williamsin Happy on kiistatta yksi tämän hetken suurimmista hiteistä, mutta mikäli kaikki olisi mennyt suunnitelmien mukaan, kappale olisi päätynyt CeeLo Greenin käsittelyyn.
Moninkertainen Grammy-voittaja, tuottajaguru ja pop-tähti Pharrell Williamsin uusi ja odotettu sooloalbumi "G I R L" julkaistaan Suomessa 28. helmikuuta.
Brittiläinen laulaja-näyttelijä Paloma Faith on julkaissut uuden musiikkivideon tulevaan singleensä Can't Rely on You. Kappale on esimakua Faithin kolmannelta albumilta A Perfect Contradiction.
Pharrell Williams on ollut mukana tämän vuoden kovimmissa hiteissä, Daft Punkin Get Lucky ja Robin Thicken Blurred Lines.