Pharrell Williams julkaisee vihdoin odotetun uutuusalbuminsa

19.02.2014 19:05 -

Moninkertainen Grammy-voittaja, tuottajaguru ja pop-tähti Pharrell Williamsin uusi ja odotettu sooloalbumi "G I R L" julkaistaan Suomessa 28. helmikuuta.

Tällä viikolla Pharrell on Lontoossa, missä hän esittää parhaan tunnuskappaleen Oscar -ehdokkaanakin olevan ja maailmanlaajuisen listaykkösensä "Happy" Brit Awardseissa ja palaa Amerikkaan sen jälkeen esiintyen sunnuntaina pidettävässä Oscar Gaalassa.

Viime kuussa Pharrell palkittiin neljällä Grammy -palkinnolla mukaan lukien vuoden tuottaja, vuoden albumi (Daft Punkin Random Access Memories) sekä vuoden kappale, mikä tietenkin on Daft Punkin megahitti Get Lucky.

"Happy" (from Despicaple Me 2) on noussut kansainväliseksi jättihitiksi ja komeilee tälläkin hetkellä iTunesin listaykkösenä USA:ssa ja kappaletta on tähän mennessä ladattu lähes 2,5 miljoonaa kappaletta. Suomessakin kappale on yksi radioiden soitetuimpia kappaleita tällä hetkellä ja on pysytellyt iTunesin kärkikahinoissa jo pitkään. Williams teki kappaleeseen maailman ensimmäisen 24h kestävän musiikkivideon, missä vierailee liuta maailmantähtiä kuten Magic Johnson, Steve Carrell, Jimmy Kimmel, Jamie Foxx, Steve Martin, Odd Future, Miranda Cosgrove, Janelle Monáe, sekä monta muuta.

Pharrell Williamsin tuotantoa on myyty yhteensä yli 100 miljoonaa levyä. Williams on julkaissut neljä omaa albumia N.E.R.D –yhtyeensä kanssa.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat