Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmän puheenjohtaja ennustaa, että hänen entinen puolueensa on radikalisoitumassa.
Uuten päivään lähdetiin ökkömökkönä, Muskan siivittämänä ja pohdittiin hyönteisten syntejä. Minkälaisen näytelmän Persut olivat oikein kasanneet? Pystyykö Aki enää päästämään irti Minnan käheästä naurusta? Kuuntele torstaiaamun parhaat palat yläpuolelta.
Joskus sopivan nimen keksiminen voi ylitsepääsemättömäksi haasteeksi. Tällöin lopullinen ratkaisu voi olla se kaikista huonoin.
Perussuomalaisten kansanedustaja Kike Elomaa ei ilahtunut, kun kuuli, mitä hänen puolueensa kuntavaaliehdokas, iskelmälaulaja Janne Hurme, oli kirjoitellut Facebookissa.
Kunnallisvaaliehdokkaanakin olevan iskelmälaulaja Janne Hurmeen rasistinen kommentti leviää sosiaalisessa mediassa.
Perussuomalaisten puoluehallitus ei varmasti arvannut, että synnyttäisi kansainvälisen uutisen erottaessaan Tampereen perussuomalaisten puheenjohtajan Terhi Kiemungin.
Kansanedustaja Mika Raatikainen kirjoitti haluavansa asioida pesutiloissa ilman "homokyyläystä". Näyttelijä Antti Holma kommentoi asiaa humoristisella otteella.
STT:n selvityksen mukaan ainakin 90 kunnanvaltuutettua on eronnut tai erotettu perussuomalaisista vuoden 2012 kunnallisvaalien jälkeen. Radio Novan aamu tavoitti perussuomalaisten puoluesihteerin Riikka Slunga-Poutsalon avaamaan syitä suureen eroamislukuun.
Vaalien tulos on puhuttanut reippaasti Twitterissä. Somekansa näyttää hämmästelevän eniten perussuomalaisten vaalimenestystä.
Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini julisti puolueen saaneen uuden jytkyn myöhään sunnuntai-iltana. Ensimmäisen kerran sanonta kuultiin eduskuntavaaleissa vuonna 2011 riehakkaissa tunnelmissa.
Enbuske & Linnanahde Crew muisteli tiistaiaamuna jytkyä, joka nosti Perussuomalaiset ja Teuvo Hakkaraisen otsikoihin. Nyt Hakkarainen on ilmoittanut jatkavansa politiikassa ja juontajakolmikko päätti soittaa tämän äidille.
Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini palasi leppoisana viiden viikon kesälomalta. Soini oli koko lomansa ajan hiljaisuudessa, mutta avasi heti sanaisen arkkunsa Enbuske & Linnanahde Crew:n haastattelussa.
Ranska on Euroopan 9. ja maailmanlaajuisesti 14. maa, joka salli homoavioliitot. Ranskassa hyväksyttiin hiljattain laki, joka sallii sekä samaa sukupuolta olevien avioliitot että adoptointioikeuden.
Perussuomalaisten kansanedustajat Johanna Jurva ja Ari Jalonen järjestivät eduskunnassa seminaarin vaihtoehtoishoidoista. Enbuske & Linnanahde Crew selvitti tarkemmin, mistä on kysymys. Mitä hoidetaan vaihtoehtohoidoilla?
Perussuomalaisten kansanedustaja Tom Packalén kirjoitti tuoreessa blogissaan paljon kohua saaneesta opettajan irtisanomisesta. Packalénin mukaan opettaja toimi työssään esimerkillisesti, eikä ymmärrä potkujen perusteita.
Perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen kertoi Enbuske & Linnanahde Crew:n haastattelussa, ettei hän ole vielä puhunut mahdollisesta euroehdokkuudesta puolueen puheenjohtajan Timo Soinin kanssa.