Silmätonttusia ja taskuparkkeja, yksin matkustamista ja tähtitiedettä. Laitetaanko jouluna ykköset päälle vai pukeudutaanko rennosti rumaan joulupaitaan? Mitä se intiaanikesä nyt oikein tarkoittaa?
Radio Novan Aamussa käy ilmi että Akin pitkin vuotta käynnissä ollut kampanja on mennyt maaliin ja Minna on lämmitellyt joulunpyhiä. Tuottaja parta-Markuksella on lahjoihin liittyvä ongelma ja koko tiimi saa studioon postia, kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Aki saa postia studioon ja Minna käy läpi tuottaja parta-Markuksen edesottamuksia. Aki on ollut liikenteessä ilman korttia ja onhan mukana myös viikonlopun ruokavinkit, kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamun parhaissa paloissa tällä kertaa Minnan lukema errroottinen joulusatu (sekä paljon muuta), kuuntele parhaat palat tästä!
Parkkiruudun omimista, kaihoa ja kateellisuutta. Friikkikonvehdit puhuttaa ja kuumentaa jopa tunteita -vertailiko sipsitestimestari Honkanen niitä juuri norjalaiseen kirkonpolttoheviin? Pelastaako sellofaani kaiken? Siis oikeasti kaiken?
Viikon päätteeksi halailtiin lehmiä ja löydettiin jälleen uusi ominaisuus Niinan autosta. Mikä tapahtuma sai Niinan kauhun valtaan? Entä mitkä puolison tavat ärsyttävät?
Torstaina paljastettiin pelottavimpia tekoja ja vedettiin ostohousut jalkaan. Niinan kuuluisasta autosta löytyi jälleen uusi ominaisuus, mutta miten onkaan parkkeeraamisen laita? Miltä kuulostaisi Anssin juonto klassisen musiikin kanavalla?
Radio Novan Aamussa käy ilmi että Aki on ollut aivan hurmoksessa ja Minnan kotona on harvinainen kultainen Ranskalainen. Käydään myös läpi tanssityylejä ja inssiajoa, kuuntele parhaat palat tästä!
Anssi ja Niina palasivat studioon, joten lomapäivitykset olivat paikallaan! Mitä tapahtui Huittisissa? Mitä vikaa on punaisessa huoneessa? Entä mitä vaaditaan kesäkeiton kesäisyyteen?
Anssi ja Niina ovat turhautuneita parkkiruutuihin ja niiden käyttäjiin.
Savonlinna vei Anssin sydämen, kun sakkolapun paikalta löytyikin erikoinen yllätys.
Teekkareiden hauska sakkopila meni täydestä.
Arvokasta arvokisakokemusta ja jalometallia on tarjolla, vaikka joku on vasta opintomatkalla ja joku ei osu ihan vielä ylämummoon. Mutta kuka on ampumahiihdon Katri Helena? Kuuntele urheiluasiantuntijan viitan niskaansa heittäneen Minnan arvoituksellinen kisaveikkaus ja muut torstaiaamun säröttömät vitsit.
Anssi iloitsi Audi-kuskin sakoista, mutta suunnitteli hetkeä myöhemmin parkkiperhosen uraa. Kuuntele, miksi Honkasen mieli muuttui!
Maanantaiaamuna julistettiin marraskuu selätetyksi ja varastosta kaivettiin monta elämänmakuista tarinaa. Minkälainen henkilö ei voi taskuparkkeerata silmälasit päässä? Kulkeeko Länsimetro vai ei? Minkälaisia tarinoita taksikuskeilta löytyy pikkujoulukausivarastosta? Kuinka voi Faceralli? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat.