Minna pohtii, mitä teetä tarjota vieraille ja Kimmo kertoo, mikä häntä ärsyttää sovelluksien palautekyselyissä. Markus avaa top3 lapsuuden traumaansa, mikä pelko löytyykään ykköspaikalta?
Radio Novan Aamussa Markus valjastetaan kokeiluun ja Minna päästää motkon liittyen vessanpönttöihin. Kimmo on vihdoin, vuosien jälkeen, saanut käsiinsä elokuvan jonka hän katsoi viikonloppuna ja yskös meinasi tulla studioon, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä mietitään millainen on hyvä joulukalenteri, ja missä ei ole mitään järkeä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Annea rassaa hänen puolisonsa liian hyvä onni – Suvista Annella ei ole ongelmaa ollenkaan. Suvi saa itkun tulemaan aina paikassa, missä Esko ei ole koskaan edes käynyt. Ei millään pahalla, mutta -osiossa Esko, Suvi ja Tuottaja Jenni lukevat ikäviä palautteita vapaalla tyylillä – miltä nämä palautteet kuulostavat? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä jollain on epäonnen maanantai 13.päivä.
Tiistaina introvertti-Niina kertoi omista "kauhukokemuksistaan" ja poissa ollut Anssi antoi kritiikkiä omasta suosikkiradio-ohjelmastaan. Miltä kuulostaa innostuneesti yllättäen luettu teksti?
Urheilutoimittaja Mervi Kallio kertoo, ettei saa usein palautetta, mutta kun hän saa, huomio kiinnittyy ulkoiseen seikkaan.
Suosittua blogia kirjoittava Iina Hyttinen samaistui viraaliksi muodostuneeseen Be a lady they said -videoon.
Radiojuontajat Niina Backman ja Anssi Honkanen muistuttavat, että vaikka nykyisin on helppo lähettää nimettömiä viestejä, on niistäkin kannettava vastuu.
Apulanta on hemmotellut suomalaisia musiikillaan jo 90-luvulta asti. Nyt bändi piristi Anssin ja Niinan päivää luomalla kaksikon vastaanottamasta kiukkupalautteesta todella kovan kipaleen!
Radio Novan Iltapäivässä otettiin vastaan hyvin suivaantuneita viestejä.
Keskiviikko aamuna kurkattiin Radio Novan palautelaatikkoon ja ihmeteltiin tonttuovea. Selviääkö Aki tälläkään kertaa nyrkkeilytreeneihin? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat!
Kommentoineet kehottivat muun muassa naisen lopettamaan heti eväiden tekemisen.
Kahvilanomistajan vihamielinen vastaus arvosteluun on saanut netissä paljon huomiota osakseen.
Pasi oli tyytymätön insinööritoimiston palvelusta ja päätti kirjoittaa siitä palautteen Facebookiin. Korvauksen sijaan insinööritoimisto päättikin vastata Pasille korvausvaatimuksella.
Radio Novan Iltapäivä vastaanotti viestin kuuntelijalta, jolla oli hyvin jyrkät mielipiteet radiojuontajista.
Tiukka palaute työelämässä tuo kyyneleet erityisesti miesten silmiin, selvisi amerikkalaiskyselyn tuloksista.