Tänä pääsiäisenä yksi suosikkiherkuista on ehdottomasti triplasuklaakakku, joka nimensä mukaisesti ei suklaassa pihistele.
Tätä voi tehdä vaikka koko perheen kesken. Mustikoilla ja kurkumalla saat esimerkiksi upean sävyn kananmuniin.
Suklaamunat juustokakkutäytteellä valmistuvat käden käänteessä.
Suklaavalmistajat poikkesivat huomattavasti toisistaan tiukassa syynissä.
Jos rakastat porkkanakakkua, osuvat nämäkin luultavasti makuusi.
Tätä voi tehdä vaikka koko perheen kesken. Mustikoilla ja kurkumalla saat esimerkiksi upean sävyn kananmuniin.
Suklaamunat juustokakkutäytteellä valmistuvat käden käänteessä.
RadioPlayn podcast-uutuuksista löytyy huippusuositun Auta Antti -podcastin lisäksi trillereitä ja lasten satuja.
Onko luvassa suklaamunia vai kenties rakkautta?
Suklaamunavaras oli pilata helsinkiläisen päiväkodin lasten pääsiäisen. Mutta sitten paikalle osui todellinen munaenkeli.
Koskelan ala-asteen opettajien maalaamat munat ovat uskomattoman yksityiskohtaisia.
Pääsiäinen on jo ovella ja sen kunniaksi käydään läpi erilaisia pääsiäisaktiviteetteja ja ohessa muistellaan myös menneitä pääsiäispäiviä hiljaisessa kapakassa. Päivän puheenaiheeksi nousee pyllyvakoon sujautettavat, nyt kovimmassa muodissa, olevat string-bikinit. Keskustellaan niiden käytöstä, syntyperästä ja käytännölisyydestä, jopa Aki paljastaa testanneensa kyseistä housutyyppiä! Kuuntele aamun parhaat palat!
"Sisustusnamit on samalla tavalla itsensä pettämistä kuin ruoanlaitossa ottaa lasin viiniä ja hetken kuluttua huomaa, että menikin koko pullo." Puhutaan myös Minnan Miss Globe- ajoista ja keskustelua herättää terminä itse misseys. Ohessa mietteitä Trumpin syrjähypystä ja Sebastian Tynkkysen suhteesta ja kohusta sen ympärillä.
Niinan herttainen idea ei sytyttänyt Anssia, mutta onneksi Niinan intoa ei niin vain pilata. Päinvastoin, sillä Anssin kiukkupäissään heittämä idea olikin ehkä vielä parempi!
Pääsiäisen jälkeisenä tiistaina niputettiin pitkän viikonlopun tapahtumat. Kuinka Akin, Minnan, Tirrin, Pipsan ja jääkiekkoilijoiden pääsiäinen oli sujunut? Kuka kumma oli pitänyt kovaääniset juhlat? Aamun aikana kuultiin myös tuoreen Suomen mestarin tulkinta klassikkokappaleesta.
Juustokakut ovat monen suosikkileipomuksia ja syystäkin. Parhaimmillaan juustokakku onkin raikas, herkullinen ja makoisa herkku.