Asiantuntijan mukaan liian aikaisissa kotiintuloajoissa on kyse vanhemman omista peloista.
Markus on keksinyt Minnalle hyvän top 3, nuoruuden julkkisihastukset. Radio Novan Päivän Niina Backmankin pääsee kertomaan omansa. Miten junalakko on vaikuttanut yksityisautoilevan Kimmon elämään?
Veitola kertoo kokeneensa teininä maailmantuskaa ja lopettaneensa lihansyönnin.
Vesala aikoo laittaa soolouransa tauolle ja artistin viimeinen klubikiertue alkaa pian.
Hakaniemi antaa Instagram-julkaisussaan myös vinkin kaikille niille, jotka kokevat painetta olla jatkuvasti mielenkiintoisia sosiaalisessa mediassa.
Pihiys puhuttaa tänään Radio Novan Iltapäivässä Eskoa ja Suvia. Kaverin puolesta kyselen -osiossa jeesataan kaveria harrastuksen löytämiseen aikuisiällä. Uutinen turkulaisista nuorista saa Eskon ja Suvin kertomaan omista nuoruuden hölmöilyistä. Esko sai käytöstapoihin liittyvän viestin tilanteesta, josta hänellä ei ollut mitään hajua. Biisimestari 2.0 käytiin myös ensimmäistä kertaa, miten se menee? Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Maanantai ja uusi upea viikko edessä! Esko tapasi vuosien jälkeen nuoruuden ensirakkauden. Heräsikö kaipuu nuoruusvuosiin? Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Sannia. Sannin asunnosta on tullut ulos useita eri miehiä ja totta kai naapuri on tullut joka kerralla vastaan. Suvi ja Esko pohtivat asioita, joita ei saanut tehdä lapsena ja joita vannoi tekevänsä, kunhan on aikuinen.
Radio Novan Aamussa valmistaudutaan huomiseen #kollariperjantai :hin! Millaisia muistoja Akilla on nuoruudesta, ja mistä Minna motkottaa? Pohditaan myös, meneekö nuorilla nuoruus hukkaan. Kuuntele parhaat palat tästä!
Hietalahti muistetaan muun muassa Vintiöt-sarjasta.
Kuvalla on yli 2000 tykkäystä.
Myös laulaja Erin esitteli pitkiä kiharakutrejaan somen kuvahaasteessa.
Radio Novan internet-poliisit Aki ja Minna tahtoisivat kieltää netin humalaisilta! Minna on sekoillut raskausaikanaan hormonipäissä ja Aki puhuu pääjalkaisista. Kuuntele parhaat palat tästä.
Nuoruuden haikailu kuuluu yhtenä osana vanhentumiseen.
Esko Eerikäisen kanssa juontanut Heidi Sohlberg jakoi erikoisen liftauskokemuksen Novan Kesäaamussa.
"Olisinpa tiennyt 15-vuotiaana, ettei herkkyys ole heikkous", kirjoittaa ex-missi Karita Tykkä Instagramissa.
Näyttelijätär on ollut kaunotar jo teininä.