Pilvi Hämäläinen muistelee NRJ:n Aamussa kommellusta, joka sattui Kelan kanssa.
Juontajat laittoivat tatuointiin myös omaa kädenjälkeään.
NRJ:n Aamu lupautui kuittaamaan kuuntelijan saaman sakon.
Saarisen lauluääni on myös yllättänyt suomalaiset.
Saarisen ja Henna Kalinaisen ilta Apulannan bäkkärillä päättyi lyhyeen.
Saarisen ja Henna Kalinaisen ilta Apulannan bäkkärillä päättyi lyhyeen.
Tänään on Kimmon syntymäpäivän aattoaamu! Syntymäpäiville on tulossa vieraita lausumaan runoja ja aamiainenkin on katettu valmiiksi. Minna pohtii, minkälaista olisi asua talossa, jossa Popeda on perustettu?
Packalen on julkaissut uuden kappaleen nimeltään Magic.
Renne Korppila ja Anssi Honkanen tekivät suosittua ohjelmaansa aikana ennen somekohuja. Korppila ei kadu esimerkiksi maahanmuuttajahahmo Halemia, mutta ei enää tekisi vastaavaa.
Ekaluokkalaisten jännitys herätti juontajakaksikossa nostalgisia tunteita.
MTV Radioihin Novan ja Nostalgian kanssa kuuluva NRJ saa kunnian soittaa tähden singlen yksinoikeudella ennen varsinaista julkaisua. Mukana ovat Radio NRJ:t Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.
Radio NRJ:ltä tutuksi tullut Renne Korppila saa rinnalleen oman puolisonsa Iida Ketolan, kun uudistunut aamulähetys NRJ:n Aamu, Iida ja Renne starttaa maanantaina 5. lokakuuta. Kolmantena pyöränä lähetysstudiossa häärii Alexander Eklund.
Festariagentit on MTV Katsomossa 1.7. alkava nettisarjan kesän festivaaleilta Pridesta Tuskaan, Ilosaarirockista Blockfestiin. Katsojia kesäisessä Suomessa festareilta toiseen kuljettavat festariagentit Akira Ahola ja Annina Sinisalo.
Radio NRJ jatkaa Helsinki Pride -teemaviikon pääyhteistyökumppanina. Helsinki Pride Puistojuhla toteutetaan suurempana kuin koskaan Helsingin Kaivopuistossa 27.6.
MTV ja NRJ Finland ovat sopineet järjestelystä, jossa Radio Novan ja NRJ Finlandin myyntiorganisaatiot yhdistyvät ja vastaavat jatkossa kolmen radiokanavan, Radio Novan, NRJ:n ja Nostalgian mediamyynnistä. Uudesta kokonaisuudesta syntyy MTV Radiot, joka aloittaa toimintansa marraskuun alussa.