Suuri radioyllätys: Suomen rohkein pariskunta Iida ja Renne NRJ:n aamuun!

01.10.2015 14:00 -

Radio NRJ:ltä tutuksi tullut Renne Korppila saa rinnalleen oman puolisonsa Iida Ketolan, kun uudistunut aamulähetys NRJ:n Aamu, Iida ja Renne starttaa maanantaina 5. lokakuuta. Kolmantena pyöränä lähetysstudiossa häärii Alexander Eklund.

Iidaa ja Renneä kuullaan NRJ:n Aamussa vuoden vaihteeseen saakka. Korppila on vannonut, ettei tule työskentelemään oman kumppaninsa kanssa. Iida taas on vakaasti päättänyt, ettei herää arkisinkaan ennen kello seitsemää. Ajatus pop up -aamushow’sta osoittautui kuitenkin kummallekin liian houkuttelevaksi.

– Tämä on ainutlaatuinen ihmiskoe radiossa, pohtii Renne.

– Pelottaa ja jännittää, mutta luotan Renneen. Tukeudumme toinen toisiimme, sanoo Iida.

– Olemme kuitenkin molemmat temperamenttisia, joten onhan tässä vaaran tuntua ilmassa. Tuleekohan yhteistä joulua?, nauraa pariskunta.

– Iida saa Rennestä esiin aivan uudenlaisia puolia. Tämä huomattiin työyhteisössämme jo lähetyksen suunnitteluvaiheessa. Oman puolison edessä rooli rapisee ja ilmassa on yllättävää herkkyyttä, sanoo Radio NRJ:n ohjelmapäällikkö Mira Kuronen.

Iida Ketola tunnetaan mediapersoonana, jonka julkinen ura alkoi vuonna 2009 television rantalentopallojuontajana. Iida on ollut mukana myös Big Brother -televisio-ohjelmassa, jonka jälkeen hänet on nähty muun muassa Viidakon Tähtöset -realityssä. Lisäksi Iida pyörittää omaa kampaamoyritystä Helsingin keskustassa.

Renne Korppila on työskennellyt Radio NRJ:llä jo yhdeksän vuoden ajan. Hänet on palkittu lukuisilla radioalan palkinnoilla. Korppila muistetaan myös muun muassa Homma haltuun -televisiosarjasta sekä X Factor -laulukilpailun tuomarina.

NRJ:n Aamu, Iida ja Renne 5.10. alkaen arkisin kello 6.00-10.00.

NRJ on osa MTV Radioita, joihin kuuluvat myös Nova ja Nostalgia. Kanavien viikkotavoittavuus on yhteensä 1,9 miljoonaa. (Lähde: KRT Online/RBP)

 

 

Kilpailut

Uusimmat