Spotifyn kuuntelutilastojen mukaan kuuntelijat kaipaavat vanhoja hyviä hittejä.
Aki intoutuu Youtuben ihmeellisessä maailmassa katselemaan vanhoja Idols-koelauluja. Tämä saa Minnan myös katsomaan löytyykö hänen uransa ensimmäisiä juontoja täältä ihmeellisestä maailmasta. Heidi Suomen tuomat tuliaismakeiset aiheuttavat suuria tunteita, mutta miksi? Kuuntele tästä parhaat palat ja sinulle selviää myös kuka on Pizza-koira.
Operaatio:Ryhdin video saa Akin Muistelemaan ensimmäisiä armeijavapaita ja mustamakkara saa Minnan nostalgisoimaan menneitä. Minnan perheessä koettiin menetyksiä ja mitä olisikaan aamu ilman kissoja ja kiekkoa.
Tämä lista voi tuoda muistoja mieleen.
Laskitko rakkausprosentteja vai ennustitko kirpusta?
Niinan nostalginen herkku huvittaa Anssia. Nappasitko sinäkin tätä mukaasi luontoretkiltä?
Kuunteleeko kukaan c-kasetteja, pohtivat Anssi ja Niina. Nostalgialta ei voi välttyä, kun kaivaa vanhat kunnon äänikasetit esiin!
Tyttö ei tajua, että vanhassa kapineessa ei ole kosketusnäyttöä.
Anssi Kelan Nostalgiaa -albumilta julkaistu single Tanssilattialla on saanut tuekseen musiikkivideon. Videon ovat ohjanneet Matti Vesanen & Joonas Laaksoharju. Kelan uutuusbiisin aihio löytyi Ruotsinlaivalta.
Anssi Kela esittelee Novan haastattelussa kaikki uutuusalbuminsa (Nostalgiaa) kymmennen uutta kappaletta. Kuuntele, millaisia tarinoita biisien taakse kätkeytyy.
Nova juhlistaa Anssi Kelan uutuusalbumia, soittamalla Nostalgiaa -levyn kokonaisuudessaan läpi helatorstaina klo 6-14 välisenä aikana.
Novassa vieraillut Anssi Kela paljastaa uutuusalbuminsa nimikkokappaleen Nostalgiaa -taustoja. Kappale piti julkaista jo miehen edellisellä levyllä, mutta toisin kävi.
Anssi Kela julkaisee tämän viikon perjantaina odotetun uuden albuminsa ”Nostalgiaa” ja käynnistää samalla kevätkiertueensa bändinsä kanssa. Nova juhlistaa julkaisua viettämällä helatorstaina Kelatorstaita!
Anssi Kela julkaisi maaliskuun alussa uutta musiikkia, kun Nostalgiaa näki päivänvalon. Varsinainen albumi ilmestyy 15. toukokuuta.
Anssi Kela on julkaissut uuden kappaleen Nostalgiaa. Kyseessä on artistin ensimmäinen single vielä julkaisemattomalta studioalbumilta. Kappaleeseen on valmistunut Mirkka Kallion ohjaama musiikkivideo.
MTV ja NRJ Finland ovat sopineet järjestelystä, jossa Radio Novan ja NRJ Finlandin myyntiorganisaatiot yhdistyvät ja vastaavat jatkossa kolmen radiokanavan, Radio Novan, NRJ:n ja Nostalgian mediamyynnistä. Uudesta kokonaisuudesta syntyy MTV Radiot, joka aloittaa toimintansa marraskuun alussa.