Kustantaja WSOY:n mukaan Arhinmäen kirjoittama kirja on "on tunteikas ja huumorin sävyttämä kuvaus Suomen loputtoman tuntuiselta matkalta kohti jalkapallon arvokisoja."
Ripatti aloitti työskentelyn dj:nä jo vuosikymmeniä sitten.
Novan Aamussa on tehdään nostalgiamatkoja vuosien taakse! Minna muisteloi monarkian vierailuja Suomessa ja Aki palaa aikaan, kun lapset olivat vielä pieniä, kiitos Pyjamabanaanien. Myös astro-Kuukalla voisi olla ihan ekstaktia tietoa Akin aamupöhinöistä.
Radio Novan Aamussa Minna kertoo vaarallisista konsonanteista ja Aki on hypännyt Ensitreffit alttarilla - kelkkaan. Museokortti ja kahvin keitto herättävät tunteita mutta miten eroaa suomalaiset ja ruotsalaiset hirvikärpäset? Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna miettii auton nimeämistä ja Aki astuu nostalgianurkkaan. Minnan bussilla kulkeminen saa taas uuden ulottuvuuden kun taas Aki on selviytynyt ostosreissustaan yllätävänkin nopeasti ja studioon saadaan myös puhelu koulunsa aloittavalta ekaluokkalaiselta! Kuuntele Parhaat Palat tästä!
Spotifyn kuuntelutilastojen mukaan kuuntelijat kaipaavat vanhoja hyviä hittejä.
Aki intoutuu Youtuben ihmeellisessä maailmassa katselemaan vanhoja Idols-koelauluja. Tämä saa Minnan myös katsomaan löytyykö hänen uransa ensimmäisiä juontoja täältä ihmeellisestä maailmasta. Heidi Suomen tuomat tuliaismakeiset aiheuttavat suuria tunteita, mutta miksi? Kuuntele tästä parhaat palat ja sinulle selviää myös kuka on Pizza-koira.
Operaatio:Ryhdin video saa Akin Muistelemaan ensimmäisiä armeijavapaita ja mustamakkara saa Minnan nostalgisoimaan menneitä. Minnan perheessä koettiin menetyksiä ja mitä olisikaan aamu ilman kissoja ja kiekkoa.
Tämä lista voi tuoda muistoja mieleen.
Laskitko rakkausprosentteja vai ennustitko kirpusta?
Niinan nostalginen herkku huvittaa Anssia. Nappasitko sinäkin tätä mukaasi luontoretkiltä?
Kuunteleeko kukaan c-kasetteja, pohtivat Anssi ja Niina. Nostalgialta ei voi välttyä, kun kaivaa vanhat kunnon äänikasetit esiin!
Tyttö ei tajua, että vanhassa kapineessa ei ole kosketusnäyttöä.
Anssi Kelan Nostalgiaa -albumilta julkaistu single Tanssilattialla on saanut tuekseen musiikkivideon. Videon ovat ohjanneet Matti Vesanen & Joonas Laaksoharju. Kelan uutuusbiisin aihio löytyi Ruotsinlaivalta.
Anssi Kela esittelee Novan haastattelussa kaikki uutuusalbuminsa (Nostalgiaa) kymmennen uutta kappaletta. Kuuntele, millaisia tarinoita biisien taakse kätkeytyy.
Nova juhlistaa Anssi Kelan uutuusalbumia, soittamalla Nostalgiaa -levyn kokonaisuudessaan läpi helatorstaina klo 6-14 välisenä aikana.