Radio Novan Iltapäivässä Eskon seurana Nanna Bhose. Nannan väärään paikkaan joutuneet pikkarit ja Randy-marsu aiheuttavat hilpeyttä studiossa. Kaverin puolesta kyselen -osiossa puhuttaa kielitaidottomuus ravintolassa. Nanna kertoo huumorin merkityksestä vaikeiden asioiden käsittelyssä, mutta kuka on Mauri? Mysteeriäänikisassa potissa 560 euroa. Kuuntele Iltapäivän kooste tästä!
Radio Novan Aamussa Minna on vielä syyslomalla ja ihastuttava Nanna Bhose häntä tuuraamassa. Nanna kertookin eilisestä sattumuksestaan ohittaessaan rakennustyömaan ja Kimmo puhuu saunoista. Tuottaja-Markus lähetetään kentälle raportoimaan Elokapinasta, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna syyslomailee ja studiossa Kimmon ja tuottaja - Markuksen kanssa Nanna Bhose. Nanna taistelee kaamosta vastaa ja puhutaan elokuvista joita voi katsoa kymmeniä kertoja, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmon kertausharjoitus tuuraajana tänä aamuna Nanna Bhose. VEdetään foliohattua päähän ja todetaan ihmisen olevan tapojensa orja. Oluen osto aiheuttaa kuumenevia tunteita ja Minna tuo esiin "kauneutta keittiöstä" - ohjelmaosuuden, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmoa tuuraamassa Nanna Bhose. Oktoberfestit puhuttavat ja polttoaineen hinta aiheuttaa ihmetystä. Näkymätön jääkaappi aiheuttaa naurunremakkaa ja soitetaan Kimmolle... jonnekin, kuuntele Iltapalat tästä!
Illan tähtivieraana Nanna Bhosella on Noora Hautakangas, joka yhdessä miehensä Eeron kanssa on perustanut Relove second hand-ketjun. Haastattelussa keskustellaan siitä, millaista on yhdistää työ ja parisuhde saman henkilön kanssa. Mitä unelmia Nooralla on ja tuoko lähestyvä ikäetappi kriisin?
Radio Novan Päivässä jaettiin erilaisia kummitustarinoita. Niina on hankkinut itselleen merkityksellistä ja pysyvää taidetta. Täydellistä kananmunan keitto-ohjetta metsästettiin kissojen ja koirien kanssa, mutta vastaus löytyikin yllättävän läheltä. Reino Nordinin uusi albumi ”Kääntöpuolii”-ilmestyi perjantaina ja saimme artistin vierailemaan studiossa Nannan luona.
Keskiviikkoiltapäivän tehoduona Suvi ja Nanna! Kaverin puolesta kyselen -osiossa pähkäillään Sannan tulevan lomamatkan kohtaloa. Suvi on hiilenä botin kanssa käydystä keskustelusta. Tapakouluttaja antaa vietot sujuvaan pääsiäiseen sukulaisten kanssa. Nannalta löytyy tähän liittyen tarina jos toinenkin. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Suvi ja Nanna studiossa! Nannan starttaa lähetyksen mielenkiintoisella sääennusteella. Kaverin puolesta kyselen -osiossa mietitään avioehtoon liittyviä kiemuroita. Nannalla on ollut kiusallinen tilanne lääkärillä. Studiossa vierailee myös Iltapäivän tuottaja Jenni, jolle on järjestetty syntymäpäiväyllätys. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Suvi ja Nanna studiossa! Nanna starttaa lähetyksen mielenkiintoisella sääennusteella. Kaverin puolesta kyselen -osiossa mietitään avioehtoon liittyviä kiemuroita. Nannalla on ollut kiusallinen tilanne lääkärillä. Studiossa vierailee myös Iltapäivän tuottaja Jenni, jolle on järjestetty syntymäpäiväyllätys. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Päivässä Niinaa sijaistaneen Nanna Bhosen vieraaksi saapui iki-ihana Samu Haber. Debyyttialbuminsa juuri julkaissut Samu kertoo vastikään ymmärtäneensä, mistä elämässä on kyse. Kokenut artisti kertoo avoimesti myös suoristuspaineistaan sekä siitä, miten kappaleet rakentuivat: yksi uuden albumin hiteistä syntyi hetken inspiraatiosta auton ratissa, ja toista varten täytyi pirauttaa yhdelle Suomi-musiikin legendoista! Kuuntele haastattelu tästä!
Radio Novan Päivässä Niina innostui jakamaan lempituotteensa Sambal Oelekin sanomaa. Kuulija-Mia jakoi isomumminsa kertoman ohjeen kodin siivoamiseen ja kokki Teresa Välimäen peltiruoka sai veden kielelle. Mukana myös Nanna Bhosen ja Erinin haastattelu perjantailta.
Radio Novan uusina juontajina toimivat kesällä Nanna Bhose sekä Jussu Pöyhönen. Tuttuina ääninä kuullaan Esko Eerikäistä, Suvi Hartlinia sekä Mari Valosaarta.
Radio Novan Aamussa Kimmo flunssan kourissa ja Minnan kanssa studiossa ihana Nanna Bhose. Käydään läpi murresanoja, punaviinipäänsärkyä ja puhutaan jouluelokuvista, kuuntele Iltapalat tästä!