Radio Novan Aamussa Kimmo on sitä mieltä että shamaani on hyvä jätkä ja Minnalla on tähän eri tiedot. Tuottaja - Markuksen yöunet on kuu vienyt ja Minnan mopoilut eivät mene kuin Strömsössä, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Iltapäivän Mahtava marraskuu aloitetaan mainion herrasmiehen Mikko Suursalmen seurassa. Marraskuun ajan Suvin seuraksi Iltapäivään tulee toinen toistaan mielenkiintoisempia henkilöitä.
Viikon viimeisessä lähetyksessä puhutaan mm. autoilusta, mopoilusta, kultalevyistä ja heitetään trukkiläppää. Suomiaiheisessa kisassa toisistaan ottavat mittaa Team Turmio ja Löyly.
Tess Holliday kertoo, ettei kannusta ihmisiä hankkimaan kymmeniä kiloja lanteilleen.
Vappuviikonlopun jälkeisenä aamuna ilmassa oli kyseenalaistamista ja uhriutumista. Voiko juhlapyhien läheisyydessä tulla ollenkaan kipeäksi? Minkä vuoksi tietyille ruumiinosille järjestetään omia "kauneuskilpailuja"? Entä mistä ja miksi Aki löi taas vetoa? Kuuntele aamun parhaat palat yläpuolelta.
Välillä asiat eivät mene niin putkeen kuin toivoisi.
Poliisin valvoo tällä viikolla tehostetusti mopoja. Viikon aikana liikenteen valvontaan käytössä olevat resurssit suunnataan ajoneuvojen ja kuljettajien yleisvalvontaan, painopisteenä nuoret kuljettajat ja mopot.
Eräällä suositulla Facebook-kirpputorilla on viime päivinä kohistu 11-vuotiaan pojan ompelemista pehmopöllöistä. Sivuston ylläpitäjän mukaan toiminta rikkoi ryhmän sääntöjä ja pojan ja tämän perheenjäseniä erotettiin ryhmästä. Ainakin yksi sivuston käyttäjä on suhtautunut kohuun pilke silmäkulmassa. 
Suomen Autokoululiitto peräänkuuluttaa tienkäyttäjiltä yhteispeliä turvallisen liikenteen varmistamiseksi kaikille ajoneuvoille.
Liikenteen turvallisuusviraston Trafi haluaa mopot pois pyöräteiltä, kirjoittaa Keskisuomalainen.
Syksyn liukkaat yllättävät autoilijoiden lisäksi helposti myös mopoilijat. Liukkaalla kelillä kaksipyöräisten riskinä on kaatuminen. Joka kolmas henkilövahinko mopolla sattuu syyskuun ja joulukuun välisenä aikana.
Enää mopokorttia ei voi suorittaa vain teoriakokeella, vaan nyt mopokorttiin vaaditaan myös koulutus.
Mopoilun kasvaneen suosion myötä onnettomuudet ovat yleistyneet.