Radio Novan Aamussa käydään läpi suden hetki, vaatemokat ja sekä kuullaan Kimmon top3 keksit. Kimmo omien sanojensa mukaan "hajottaa Minnan aivan pieniksi pirstaleiksi studion lattialle." Mistä on kyse? Kuuntele Iltapalat tästä!
Kimmo ottaa puheeksi ihmisten pelot ja Minnaa kiinnostaa erilaiset tuuletukset. Lähetyksessä arvuutellaan Kimmon top 3 sankariurheilijoita. Onko Radio Novasta tulossa sittenkin Radio Hirvi?
Kimmolla on kotona tilanne rullaverhojen asennuksen kanssa. Markus ei ymmärtänyt uuden kilpailun ideaa ja käy ilmi, että Minna ei ole avannut telkkaria kahteen vuoteen. Tiesitkö miten Kimmo mokasi radiolähetyksessä?
The Last of Us -sarjan kuudennen jakson kohtauksessa näkyy kuvausryhmää piilottelemassa.
Uutisten alapalkissa näkyi vahingossa Manchester Unitedia ryöpyttävä teksti.
Suvi on palannut lomalta ja hänestä on tullut oikea Lappi-asiantuntija. Hän on oppinut lomallaan kaiken poroista ja kiusallisista mokista. Eskolla on myös omia kokemuksia kiusallista tilanteista ja kuinka niistä selviytyä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa mietitään työpaikkaromanssia, minkälaiset mahdollisuudet tässä on onnistumiseen, vai tuleeko tässä samat kommunikaatio-ongelmat kuin muissakin suhteissa?
MTV Uutiset täyttää tänään 40 vuotta. Pitkäaikainen uutisankkuri Keijo Leppänen muistaa mokistaan esimerkiksi yhden väärin sanotun sanan.
Vauvaöljy on erinomainen apu ihon kuorinnassa.
Ihmisanatomian lisäksi syyniin joutuivat niin pihistelevät keski-ikäiset turistirouvat kuin holtittomasti navigoivat kiinalaisetkin. Anssi on palannut lomaltaan, mutta toiko hän mukanaan koronaviiruksen? Maito on asia, joka jakaa kansaa - tarvitseeko aikuinen sitä vai ei. Mitä mieltä sinä olet?
Twiittiä on jaettu yli 5000 kertaa.
Kiti Kokkonen on sähköpostiketjussa kertonut vahingossa olevansa allerginen kakalle.
Kiinteistönvälittäjä on jakanut kuvia oudoimmin sisustetuista kodeista.
Pitkät ja staattiset venytykset olisi hyvä säästää tehtäväksi vasta treenin jälkeen.
Vauvaöljy on erinomainen apu ihon kuorinnassa.
Richard Madeleytä verrattiin muun muassa Donald Trumpiin ja Umppa-Lumppaan.
Video on levinnyt Twitterissä, mutta monet ovat lohduttaneet Miranda Rudolphia.