Suomessa toteutettiin tutkimus yhdestä kehitteillä olevasta nenäsuihkeesta, mikä taittaa ahmimiskohtaukselta isomman terän. Radio Novan Sari Seppälä ja Minna Ottavainen ottivat asiasta selvää.
Radio Novan Sari Seppälä yllättyi Nightwishin uuden The Crow, The Owl And The Dove -singlen lausumisesta. Tilanne aiheutti täysin hysteerisen tilanteen studiossa.
Kasvitieteellinen puutarha ja kasvimuseo on osa Luonnontieteellistä keskusmuseota, jonka kokoelmat ovat kansalliskokoelmia. Yksi puutarhoista löytyy Helsingin keskustasta.
Radio Novan Minna Ottavainen ja Aku Laitinen puhuvat tänään lipsahduksista ja sammakoista. Samalla löytyi lista asioista, mitä ei kannata sanoa miehelle!
Hyönteishotellissa on tarjolla kuusi erilaista huonetta kaiken maailman ötököille. Hotelli on oiva apu piristämään parvekkeiden ja pihojen istutuksia uuteen kukoistukseen.
Radio Novassa vietetään tänään Yhteisvastuu-päivää. Radio Nova lahjoittaa Yhteisvastuukeräykseen 50 senttiä jokaista tänään tullutta tekstiviestiä kohden.
Kaikkien terapeuttien pitäisi pystyä puhumaan seksuaaliasioista, painotti keskiviikon Sari ja Minna O -ohjelman haastateltava Elli Raipela.