Älä sano näitä asioita miehelle!

20.03.2012 09:20 -

Radio Novan Minna Ottavainen ja Aku Laitinen puhuvat tänään lipsahduksista ja sammakoista. Samalla löytyi lista asioista, mitä ei kannata sanoa miehelle!

Älä sano näitä miehelle

Niinkuin me kaikki naiset tiedetään niin, mies on herkkä olento, vaikka ei itse sitä  myönnäkään. Tietyt tilanteet ovat sellaisia, joissa ei kannata möläyttää ääneen ajatuksiaan. Tässä msn.comin lista lipsahduksista, mitä ei kannata miehelle sanoa!

1. En malta odottaa, mitä olet suunnitellut syntymäpäiväkseni!

- Mies ei tykkää yllätyksien järjestämisestä. Ei siis kannata hehkuttaa omaa odotusta etukäteen. Anna miehen muistaa sinua omalla, miehekkään romanttisella tavallaan.2. Itketkö sinä?

- Miehetkin ovat herkkiä, ja itku saattaa olla miehelle viimeinen nöyrtymisen ja pahan olon sinetti. Ei siis kannata tehdä numeroa toisen vaikeimmasta hetkestä.

3. Jos lähdemme nyt, meillä on aikaa käydä vielä monessa kaupassa.

- Oletko huomannut, miten vähän sisustus- sekä muissa krääsäliikkeissä käy miehiä?

4. Tarvitsetko apua grillin sytyttämiseen?

- Mies haluaa hoitaa miehekkäät hommat itse, joten turhaa yrittää tunkea neuvomaan. Jos miehesi kaipaa apua, hän varmasti osaa pyytää sitä itsekin tarvittaessa.

5. Aikoinaan sinulla oli niin paljon tukkaa!

- Vanheneminen ja sen merkit voivat hämmentää miestä yhtä paljon kuin naistakin. Ei siis kannata laukoa miehellesi ääneen sellaisia asioita, joita hän luultavasti itsekin murehtii peilin edessä. Ethän haluaisi miehesikään arvostelevan sinun kehosi muutoksia, joista et välttämättä pidä?

6. Tuo iso, roteva ja humalainen mies häiritsee käytöksellään. Menen sanomaan jotain.

- Tällaista lausetta mies ei halua kuulla. Yleensä minkäänlainen riski joutua tappeluun ei houkuttele miestä. Yritä siis itsekin välttää turhia konflikteja.7. Olemme nyt kasvissyöjiä.

- Ruokavalio, uskonto, tavat ja harrastukset tulisivat olla ensisijaisesti jokaisen oma asia. Päätökset on hyvä tehdä parisuhteessa yhdessä, etkä voi päättää kenenkään puolesta.

8. Soita isälleni, hän osaa korjata tuon.

- Miltä tuntuisi, jos mies käskisi sinun soittaa äidilleen, kun et osaa jotakin asiaa? Miehestäsi voi tuntua osapuilleen samalta, jos olet jo tyrkkäämässä hänelle puhelinta kouraan, kun jokin asia ei heti onnistu.

Lähde: msn.com

(Radio Nova)

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat