Radio Novan Aamussa Minna on ihan Tanskapäissään ja Kimmolla on mielessä verottaja. Minna on edelleen huolissaan rokkareiden pukeutumisesta ja Kimmo joutuu ehkä kyseenalaistamaan isänmaallisuutensa, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmo tuo esiin virittelevät sanat ja Minna käy läpi sesonkeja. Kimmo on lämmittänyt taloa ja keskustelu ostoslistoista saa kuulijat lähettämään viestejä studioon, kuuntele Iltapalat tästä!
Andy McCoy on mukana Monroesta kertovassa uutuusdokumentissa.
Dokumenttielokuva ilmestyy syyskuussa.
Hanoi Rocksin toinen albumi Oriental Beat on nyt julkaistu uutena versiona. Michel Monroe kertoo Voice.fi:n haastattelussa levystä, muistoista ja työskentelystä Andy McCoyn kanssa.
Joulun erikoisjaksossa kuullaan artistien tulkintoja suosituista joululauluista, ja mukaan mahtuu myös aivan uusia kappaleita.
Radio Novan Aamussa Minna tuo esiin Michael Monroen lumen kolaamisen ja Kimmo on metskannut taidetta. Markuksella on yläkerta ja alakerta aivan sekaisin ja Minna tuo studioon yllätyksen.
Kahden rokkarin yhteisbiisi syntyi spontaanisti heidän tavatessaan sattumalta Inkfish-studiolla vuosi sitten, kun artistit viimeistelivät omia levyjään.
Monroe kertoo tuoreessa haastattelussa, että Hanoi Rocksia yritettiin kategorisoida, mutta turhaan.
Michael Monroe – The Best Kept Secret in Rock ’n’ Roll on Pete Eklundin ohjaama ja tuottama tarina unelmista ja niiden särkymisestä.
Monet julkkikset ovat osoittaneet tukensa Deppille tämän voitettua oikeudenkäynnin ex-puoliso Amber Heardia vastaan.
Loiri on palannut somehiljaisuudesta ja poseeraa nyt rock-legendan kanssa.
Ohjelman tuomareina toimivat Ressu Redford, Tarja Turunen sekä Michael Monroe.
Monroe yllätettiin suositussa Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelmassa
Kuva on kerännyt suuren määrän tykkäyksiä sekä kommentteja.
Fairytale of New York -kappale on kritiikin kohteena sanoitustensa vuoksi.