Helsingin Kirjamessut kasvoi viime vuodesta merkittävästi.
Radio Novan Aamussa Kimmon perheenjäsen on rakastunut tulisesti Ylen puoli seitsemän ohjelman Mikko Kekäläiseen ja Minna taas on tänään ihan EVVK. Kimmon reissu eläinlääkäriin on saanut nurinkurisen jäänteen ja kuullaan erityisen hyviä uutisia kaikille naisille, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Akin kertoma vitsi haastaa kaikki huonot vitsit. Muoticornerissa paljastetaan, mitkä 90-luvun trendikengät tekevät paluun, ja Minnan vetämä kulttuurinurkkaus tuomitaan silkaksi pornoksi. Kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Kesäaamussa keskustellaan suorituspaineista kesälomalla. Esko ja Suvi myös käyvät läpi painajaismaisia sisustuselementtejä. Kesäaamun vieraana on tänään Antti Ketonen. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!
Minna ja Aki pohtivat myyvempiä nimiä kovasta kilpailusta kärsiville messuille. Aki antaa raportin äänikirjakokeilustaan ja on aika myös katsoa sääprofeetta Aki Nystenin ennustuksen pitävyys. Minnan pitäisi ehkä luopua muistiinpanojen kirjoittamisesta, kun ei tiedä mitä on kirjoittanut ja totta kai aamussa on myös hetki aikaa puhua Pamelasta.
"vanhempi" rouvashenkilö kertoi ihmetelleensä asuntomessuja ja Niina paljastaa ajatelleensa aivan samoin!
Miss MP -finaalissa kilpailevaa Suvi Tiihosta luullaan ulkomaalaiseksi.
Pariisin autonäyttelyn lehdistöpäiviä vietetään tämän viikon torstaina ja perjantaina. Tässä jo kattava katsaus siihen, mitä on luvassa.
Mökille saapuessa on ensimmäiseksi hyvä tarkastaa palovaroittimen kunto.
Duudsoneista tuttu HP Parviainen kertoo oppineensa rakentamisesta sen, että budjetin tulee antaa periksi myös yllättäville menoille, joihin ei ole voinut varautua etukäteen.
Heinäkuussa alkavat Seinäjoen asuntomessut ovat vielä rakenteilla. Instagramissa esitellään jo messukohteiden sisustuksia.
Novan juontaja Sari Seppälä kävi tutustumassa Reckless Love -yhtyeen solistin Olli Hermanin sisustamaan asuntoon Vantaan asuntomessuilla Kivistössä.
Novan Sari Seppälä tutustui Vantaan asuntomessuilla kuskittomiin busseihin. Uskalsiko nainen moisen kyytiin itse?
Monelle suomalaiselle Etelä-Afrikassa sijaitseva valtio on tuttu lähinnä Alexander McCall Smithin humoristisista Mma Ramotswe -dekkareista. Konttorin viikon vieras, matkabloggaja ja maabongari Pirkko Schildt usuttaa matkustamaan paikan päälle.
Novan messuleidit Vappu Pimiä ja Maria Leppänen tekevät suoraa lähetystä paikan päältä perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina 24.-26. lokakuuta.
Konttorissa sukellettiin viikon alun kunniaksi suomalaisen metsän mahdollisuuksien maailmaan, väsähtäneen työntekijän näkökulmasta.