Radio Novan Aamussa eletään Akin ison päivän aattoa ja Minnaa kiinnostaa rintaliivien ompelun ABC. Luvassa myös pohdintaa oman sarjansa legendoista. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa ollaan kunnolla ison kuvan päällä ja Messin massit puhuttaa. Minna kyselee porttikielloista ja Aki miettii yökerhojen tulevaisuutta. Mutta mitä ovat Tuhruvalhakka tai Haisunahikas ja kuka on loose Cannon? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Minna yhdessä tuottaja Parta-Markuksen kanssa selvittävät, pyöriikö Akilla sukat jalassa. Mitä tapahtui juhannuksena Messilässä vuonna -94, ja millaista hemmottelua Akille on tänään luvassa? Kuuntele parhaat palat tästä!
Novan Iltapäivän uusi viikko lähti käyntiin jouluisissa tunnelmissa, vaikkakin jouluun on vielä hetki aikaa. Reilukerhossa puhuttiin #TUUMESSIIN -kampanjasta ja Lapinjärven tontin kohtalo ratkesi!
Radio Novan Aamussa Akilla on teknisiä ongelmia ja hätiin herätetään myös tekniikan esimies. Minnan käy läpi yhden aikakauden loppua sekä tuo pöytään bisnesidean tuottaja Parta - Markuksen kanssa. Akistotelestä tarvitaan myös studiossa ja selviää myös, söisikö Minna pähkinän, kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna miettii alkavia kursseja ja Akilla on ollut kohtaaminen naisten kanssa. Myös Akin korkokengillä kävely tulee puheeksi ja kuka on 700 millin mies? Kuuntele parhaat palat tästä!
Debra Messing lisäsi selfien Instagramiin, joka nostatti valtavan spekulaation mahdollisista kauneusleikkauksista.
Debra Messing nähtiin Golden Globe -gaalassa.
Debra Messing on avautunut hänen uransa alkutaipaleesta.
Maanantain arvonta ei ollut kaikille suotuisa. Lionel Messi joutuu kohtaamaan Chelsea-kirouksensa.
Ronaldo ja Messi ovat on vieneet viimeiset kymmenen maailman parhaalle jalkapalloilijalle annettua Ballon d'Ori -palkintoa nimiinsä. Pian on uusien voittajien aika.
Voittajasuosikkeina pidetään tuttua kaksikkoa.
Portugalilainen on sosiaalisen median seuratuin urheilija.
Jos Argentiina voittaa jalkapallon MM-kultaa, odottaa Lionel Messiä pitkä kävely.
Will & Grace -sarjan tähtenä tunnettu Debra Messing pitää huolta kehostaan yllättävin tavoin.
Celia Cuccitini on saanut muotiasiantuntijoilta tyrmäyksen valitsemansa mekon vuoksi. Häntä on syytetty jopa morsiamen syrjäyttämisestä.