Hallitus ja ammattiliitot eivät ole vieläkään päässeet sopuun.
Kimmo on poissa ja Mikko Suursalmi on studiossa yhdessä Minnan ja Markuksen kanssa! Minna katsoo avaruusaluksen lähtölaukaisua ja Markus on etsinyt tekoälystä tietoa juontajista ja itsestään. Miksi Mikko on nuollut rinnettä?
Radio Novan Aamussa maistellaan silakkamarkkinoiden saldoa! Akin muoticornerissa sukelletaan Pariisin muotiviikoille ja pohditaan, pitääkö näytösmallin näyttää vihaiselta? Minna lepertelee studiossa ja kertoo, mikä ihme on söpöysaggressio. Yksi vitsi on kuplinut Parta-Markuksen sisällä jo pitkään – nyt se kuullaan, kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa pohditaan, mitä entisaikoina tehtiin lauantai-iltaisin saunan jälkeen? Minna on tutkinut teinien pukeutumista ja kertoo, mikä siinä huvittaa. Aki iloitsee uusista tiistairutiineistaan ja Parta-Markus lähetetään kentälle metsästämään silakkaa. Mitkä ovat Akin ja Minnan elämien nallet? Kuuntele jälki-istunto tästä!
Tuupanen kruunattiin Tangokuningattareksi vuonna 2003.
Jari Sillanpää kertoo Ilta-Sanomille voivansa tällä hetkellä hyvin.
Tangokuninkaan kruunun sai viime torstaina Jarno Kokko.
Kuuntele kuinka Niina päätyi viemään käpyjä markkinoille.
Seinäjoen Tangomarkkinat laulukilpailun nettiäänestyksestä jatkoon päässeet naiset ja miehet kilpailevat jatkopaikasta viikonloppuna Turussa.
Seinäjoen Tangomarkkinat aloittaa uuden tapahtumavuotensa helmikuussa, jolloin käynnistyy Tangolaulukilpailun esikarsintoihin ilmoittautuminen.
Teemu Roivainen lauloi Seinäjoen Tangokuningasfinaalissa kappaleet Kuu, Kylmä kuningatar, Yksinäinen saarnipuu, sekä Hopeinen kuu.
Tangomusiikin ystävät kokoontuvat jo 30. kertaa Seinäjoen Tangomarkkinoille, jotka pidetään 9-13.7. 
Lauri Tähkä on voittanut Tangomarkkinoiden Sävellys- ja sanoituskilpailun kappaleella Kiivas ja kaunis.
Seinäjoen Tangomarkkinoilla on tarjolla kaikkien tangon ystäville ainutlaatuinen erikoiskonsertti, kun perjantaina 11. heinäkuuta järjestetään Tangomarkkinat 30 v. Juhlakonsertti.
Seinäjoen Tangomarkkinat Oy ja Tango- ja Viihdemusiikin Edistämisyhdistys ry. etsii jälleen uusia tangoja.
Persoonallinen laulaja-lauluntekijä Yona julkaisee tangolevyn Tango à la Yona 21. helmikuuta. Levyn ensimmäinen single on jazz-henkinen tangoklassikko En enää vaieta mä voi.