Radio Novan Päivässä erilaiset virheelliset mainokset naurattivat. Koulut alkoivat tällä viikolla ja kuulijamme JP jakoi kauniin runon tuleville koululaisille. K-market Tervapadan Ville Kestilä kertoi meille mistä kiusaamisvapaasta vyöhykkeestä on kyse ja reilussa kerhossa puhuttiin kiusaamisesta. Mukana myös sienimaisteri Saimi Hoyerin haastattelu.
Viikon alkuun hemmoteltiin Börjeä ja vedettiin spandexit jalkaan. Miten Niina saatiin yllätettyä? Oliko mainokset ennen parempia?
Tuorejuustomainosta ei enää saa esittää televisiossa Isossa-Britanniassa. Myös sähköautomainoksen esittäminen televisiossa kiellettiin.
Vaalimainosraati ja fiini kulttuuriväki kokoontui: "Vaatemainosta, vappunaamaria ja nelosolutta - Kyllä liika on liikaa!"
Tiistaiaamuna laitettiin aivot solmuun ja nostettiin ärsyttävät mainokset pöydälle. Mikä sai Minnan innostumaan pienen lapsen tavoin? Mitkä 60-lukulaiset fraasit laitettiin mustalle listalle? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat yläpuolelta.
Hätkähdyttävällä mainoksella on YouTubessa jo yli 3,5 miljoonaa katselukertaa.
Vastikään yliopistosta valmistunut yrittäjäkaksikko ei oivaltanut, että heidän olisi kannattanut luvata ilmaisia uimapukuja jakoon vain rajallinen määrä.
Virvoitusjuomajätti poisti uusimman mainoksensa julkaisusta jouduttuaan myrskyn silmään ja pahoittelee aiheuttamaansa mieliharmia Kendall Jennerille ja Martin Luther Kingin tyttärelle.
Tienvarsimainoksessa oleva sanaleikki puhututtaa netissä.
Netissä monet ihmettelevät pikaruokaketjun tuoretta mainosta.
Rohkeassa mainoksessa kaikki ihmiset ovat sairaalloisen ylipainoisia, mutta eräs nuori poika päättää laihduttaa ja liihottaa taivaalla itse rakentamillaan siivillä.
"Unelmoin, että tämä voisi tapahtua myös meille", kommentoi eräs koskettavan mainoksen katsonut Instagram-käyttäjä.
Hämmennystä herättänyt vanha mainos julkaistiin Twitterissä, minkä jälkeen siitä tuli uudestaan nettihitti.
Puoliminuuttinen mainos sai erityisen lämpimän vastaanoton somekansalta.
Meikkijätti palkkasi ensimmäistä kertaa miehen kampanjansa mainoskasvoksi. Tätä ennen vain naiset ovat tähdittäneet Maybellinen mainoksia.
Plusmallit tekivät tunnettuja mainoskuvia uusiksi.