Radio Novan Aamussa Aki saa kuulla Markuksen ja Minnan pyörittämästä lehtimafiasta, jonka toimintaan on nyt kajottu. Minna tuo lässyn kielisten uutisten konseptin takaisin ja hakeeko Aki nyt töihin Tasavallan presidentille? Kuuntele parhaat palat tästä!
Mafia Honey -yhtye on treenannut yhdessä kaksi vuotta. Bändin ensimmäinen single Rakastutaan julkaistiin tänään.
Radio Novan Kristoffer tuli kaapista helmikuussa eikä tiedä mihin suuntaan lähteä. Kaiken nähneet ja kokeneet menomummot Kristiina, Raili ja Eva-Riitta auttavat tatuoitua kolmekymppistä toimittajaa.
Maamme sohvaperunoita hemmotellaan tänä vuonna oikein urakalla. Juuri varmistui, että Vain elämää saa jatkoa. Suvi Koposen maailmalle singonnut Mallikoulu jatkuu pitkän tauon jälkeen tänä vuonna ja juuri alkanut 1001 Rikua esittelee näyttelijä Riku Niemisen monet puolet. Valitettavasti kuitenkaan näitä sarjoja ei televisiossa nähdä tänäkään vuonna. 
Novan värikäs aamun online-tuottaja Kristoffer Ignatius sai kotiinsa leiditrion MTV:n uutuussarjasta Mummomafia. Jakso esitetään televisiossa torstai-iltana 15. tammikuuta. Millaista apua Kristoffer sai?
Huippusuositun Swedish House Mafian jäähyväiskiertue One Last Tour ulottuu myös Helsinkiin.