Radio Novan Kristoffer on Mummomafiassa tänään: "Mua vietiin siinä 6-0"

15.01.2015 11:30 -

Novan värikäs aamun online-tuottaja Kristoffer Ignatius sai kotiinsa leiditrion MTV:n uutuussarjasta Mummomafia. Jakso esitetään televisiossa torstai-iltana 15. tammikuuta. Millaista apua Kristoffer sai?

Mummomafiassa Raili Hulkkonen, Eva-Riitta Siitonen ja Kristiina Halkola käsittelevät ohjelmassa heidän apuansa hakevien ongelmia maanläheisesti ja tiukallakin otteella. He pyrkivät löytämään kaikkiin ongelmiin avun tai ainakin alkusysäyksen muutokselle, joka on usein pitkä prosessi. Radio Novan online-tuottajan Kristofferin haaste oli elämä kaapista tulon jälkeen.

Kristoffer kertoo jännittävänsä illan jaksoa. Mies ei ole suostunut katsomaan valmiiksi editoitua jaksoa, jossa esiintyy, etukäteen.

– Koko juttu tuli meikäläiselle vähän puun takaa. Mua vähän vietiin siinä 6-0. Kyllä mua nyt naurattaa. Tästä varmaan perästä kuuluu, ja paljon, arvelee Kristoffer jakson esittämispäivän aamuna työpaikallaan Radio Novan toimituksessa.

Vaikeaa oli myös päästää tv-ryhmä kotiin, jota Kristoffer tavallisesti varjelee muilta paitsi kaikkein läheisiltään.

– En meinannut päästää tuotantotiimiä tai ketään ketään muitakaan ohjelmaan liittyviä sisään asuntooni, mutta kaverit ja lähipiiri huiputtivat minua, siis aika hauskalla tavalla. Nyt minun pitäisi järjestää heille katselujuhlat, eli taas pitäisi kutsua ihmisiä kotiin.

Saitko apua Mummomafian leidien neuvoista?

– Sain! Kyllä he avasivat mun silmiä ihan älyttömästi. Kaveritkin arvostivat sitä, että mulla silmät aukeni monille asioille, mutta kaikesta eniten itselleni.

Kristoffer on törmännyt Mummomafiaan eli Raili Hulkkoseen, Eva-Riitta Siitoseen ja Kristiina Halkolaan kesän kuvausten jälkeen sekä töissä että siviilissä.

– Mummot ovat kapsahtaneet kaulaan ja kyselleet, olenko tehnyt heidän antamia kotitehtäviä. Mähän sain ohjelmassa ihan läksyjä ja ohjeita tulevaa varten.

MTV3:lla 8.1. alkanut uusi realitysarja sai avausjaksollaan keskimäärin 622 000 katsojaa. Ensimmäisessä jaksossa mummotrio auttoi porvoolaista yksinhuoltajaäitiä arjen kaaoksessa.

Tulossa Mummomafiassa:

Jakso 3 (22.1.): Parikymppiset Claudia ja Marko ovat menossa vuoden päästä naimisiin. Häästressistä kärsivä morsian kokee, että sulhanen ei ole kiinnostunut osallistumaan järjestelyihin eikä edes välitä siitä, millainen juhlapäivästä tulee.

Jakso 4 (29.1.): Elena on 21-vuotias nuori nainen, jonka ainoa tavoite elämässä on pääsy Playboy-lehden sivuille. Mummomafia paljastaa kaiken pintaa syvemmältä, vetää kurvit suoraksi ja etsii Elenan kanssa myös muita vaihtoehtoja.

Jakso 5 (5.2.): Christinan villit pojat pelaavat puhelimillaan aamusta iltaan ja pompottavat äitiään pikkupomon ottein. Apuun ampaiseva Mummomafia viheltää pelin poikki ja pistää pystyyn perinteisen tyylin harjoitusleirin lapsille ja aikuisille.

Jakso 6 (12.2.): Sovellusneuvojana työskentelevän Laurin raha-asiat ovat lähteneet lapasesta ja pikavipit painavat nuorta miestä kumaraan. Mummomafia kutsutaan apuun ja ryhtiä alkaa löytyä, kun paikalle keinahtelee kolme vanhempaa konsulttia.

Mummomafia torstaisin klo 20.00 MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.

mtv.fi/mummomafia

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat