Kuusi sarjaa, joita ei valitettavasti nähdä televisiossa vuonna 2015

17.01.2015 18:10 -

Maamme sohvaperunoita hemmotellaan tänä vuonna oikein urakalla. Juuri varmistui, että Vain elämää saa jatkoa. Suvi Koposen maailmalle singonnut Mallikoulu jatkuu pitkän tauon jälkeen tänä vuonna ja juuri alkanut 1001 Rikua esittelee näyttelijä Riku Niemisen monet puolet. Valitettavasti kuitenkaan näitä sarjoja ei televisiossa nähdä tänäkään vuonna. 

Hallikoulu

10 vuotta sitten 16-vuotias Suvi Koponen otti osaa Mallikouluun hänestä tuli kansainvälinen supertähti. Tänä vuonna televisioruutuihin pärähtää Hallikoulu, jossa haetaan seuraavaa 150-kiloista superhallia maailman sealwalkeille. Tuomariston puheenjohtajana kurluttelee Anne Norppahovi.

Lorinuotiolla

Ainutlaatuinen ohjelmasarja, jossa afrikkalainen puoliapinoihin kuuluva Lori kutsuu ystäviään, työtovereitaan ja tuttaviaan viettämään päivän hänelle rakkaissa paikossa Lapissa.

1001 Sakua

1001 Sakua on parasta mitä yksi ihminen voi saada aikaan. Jokainen Tallinna-matkaaja on paininut saman ongelman kanssa; miten saada 1001 Sakua yhteen henkilöautoon?

Vain elämää

Tätä sarjaa on odotettu nessupaketit tanassa! Muun muassa David Lee Rothin, Frank Zappan ja Whitesnaken kanssa musisoinut kitaravirtuoosi Steve Vai versioi biisejään koskettavaan sävyyn ja kertoo elämänsä ja kappaleidensa vaiheista Satulinnassa.

Mummografia

Mummografia on MTV:n uusi koko perheen toiminta-reality, jossa tehdään vanhempien naisten rintasyöpäseuloja järisyttävän mummoenergian voimalla. Mummografia alkaa – tartu kiinni ennen kuin on liian myöhäistä!

Styke

Elämä ja kuolema ovat aina mestoilla pränikässä Helsingin uugeimpia pleissejä esittelevässä sarjassa. Styken följyssä on neljä hesalaista Rööperin ja Sörkän huudeilla. 

Kuvat: Shutterstock, MTV

(Maria Rautio / Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat