Janne Virtasen vieraana oli Maaret Kallio. Maaret kertoo, minkälainen vuosi on ollut ihmisille hänen näkökulmastaan katsoen. Miten selvitä uusista rajoituksista ja miten hän itse rentoutuu vallitsevassa tilanteessa? Kuuntele Jannen ja Maareten keskustelu kokonaisuudessaan tästä!
Kallion mielestä negatiivisiakin tunteita on tärkeä tuntea.
Toinen raskaus ei ollut Kalliolle helppo.
Psykoterapeutti kannustaa kohtaamaan katkeruuden ja kateuden tunteet.
Maaret Kallio on mukana MTV3-kanavan UNICEF Live -ohjelmassa, jossa hankitaan uusia lahjoittajia hyväntekeväisyysjärjestölle.
Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio vieraili ensimmäistä kertaa Afrikassa UNICEFIn matkassa. Miten Mosambikin matka vaikutti häneen? Entä mikä oli mieleenpainuvin asia, jonka hän kohtasi matkalla? Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan.
Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio, 39, on saanut julkisuutensa myötä tottua erilaiseen kritiikkiin.
Maaret Kallio kertoo, mitä lapsiperheen vanhempien kannattaa muistaa eron sattuessa.
Ensitreffit alttarilla -ja Kielletty rakkaus -televisio-ohjelmista tuttu psykoterapeutti muistuttaa, että aikuisen auktoriteetti tuntuu lapsesta turvalliselta.
Maaret Kallio on esiintynyt televisiossa usein asiantuntijana, mutta uudessa keskusteluohjelmassa myös vieraat saavat haastaa psykoterapeuttia.
Iltalehti kertoo, että uudessa Yhden illan juttu -sarjassa Amirkhani vihjaa pettäneensä pitkäaikaista tyttöystäväänsä.
Maaret Kallio on tavannut vastaanotollaan ihmisiä, jotka ovat kokeneet äärimmäisen kovia asioita kuten väkivaltaa, rajuja kuolemia ja traumoja. Kallion mukaan siinä tilanteessa ei pinkeällä positiivisuudella saada mitään hyvää aikaiseksi.
Mikä on liian romanttista, ja milloin romantiikkaa on liian vähän? Miten parisuhteessa riidellään oikein? Näihin kysymyksiin vastaa psyko- ja seksuaaliterapeutti Maaret Kallio.
Kohuohjelman ensimmäinen jakso keräsi suurta kiinnostusta myös sosiaalisessa mediassa. Ensitreffit alttarilla oli eilisen twiitatuin tv-sisältö, #ensitreffitalttarilla-tagilla twiitattiin peräti 1300 kertaa.
Kotimaisessa uutuussarjassa vaihdetaan romanttinen rakkaus -käsite järjestettyyn avioliittoon. Tavoitteena on siitä huolimatta, tai nimenomaan sen avulla, luoda kestävä parisuhde. Pastori Kari Kanala sekä psykoterapeutti ja seksologi Maaret Kallio kertoivat Novan Elina Kottoselle, miten se onnistuu. 
Loppiaisena AVAlla alkava ohjelma esittelee suomalaisille kolme avioparia, jotka tapaavat toisensa ensi kertaa vasta alttarilla. Elina Kottosen luona studiossa vierailleet psykoterapeutti-seksuaaliterapeutti Maaret Kallio ja pastori Kari Kanala olivat mukana saattamassa pareja yhteen.