Fysioterapeutti Piritta Hagman on vieraana ohjelmassa, jossa hänen "pimppi-PT"-tittelinsä herätti ristiriitaisia reaktioita.
Torstaina töräyteltiin ja maalattiin niin isolla telalla kuin pienellä minkkikarvatupsuttimellakin. Tuliko kaasun pumppaaminen sittenkin jollekin yllätyksenä? Kuka kruunattiin Vuoden kuuntelijaksi?
Niina Backman on naimisissa juontaja Lorenz Backmanin kanssa.
Kahden kuukauden mittaisen vierailunsa aikana Alvaro Morte tutustui muun muassa Lorenz Backmaniin.
Niinan mies on mennyt äärimmäisyyksiin haitallisen säteilyn ehkäisemiseksi. Anssia moinen touhu naurattaa, mutta mitä sanoo alan asiantuntija?
Niinan ja aviomiehen, Loren, autoniksit naurattavat taas!
Useita ohjelmia juontanut Lorenz Backman myöntää, että on muutaman kerran lähtenyt ohjelmiin mukaan vain taloudellisista syistä. Backman kertoo, ettei kunnioita itseään silloin, kun ei ole mukana oman näköisessä ohjelmassa.
Tavallisten suomalaisten inhimillisiä uutisia kerrotaan taajuudella Lorenz Backmanin johdolla. Kiertue alkaa lauantaina alussa Helsingin Lyhty ry:n kahvilasta.
Radio Novan syksyn ohjelmisto starttaa maanantaina 13.8. Tuttuun tapaan lähetys alkaa arkisin klo 6.00 ja jatkuu myöhäisiltaan. Viikonloppuisin (la & su) aloitamme klo 9.00. Kurkista lisää syksyyn!