Anssi ei halua Barbieta tyttärensä roolimalliksi yllättävästä syystä. Sen sijaan mies luottaa kasvatuksessa toiseen, hyvin erilaiseen klassikohahmoon.
Joskus pieni välimatka tekee hyvää parisuhteelle. Se voi paljastaa myös sen, kuinka paljon kumppanisi kaipaa sinua erossa olon aikana.
Vaikka pitkä välimatka välillä turhauttaisi, kiukun purkaminen ystävän niskaan ei ole oikea ratkaisu.
Treffit tai yhteistä tekemistä on mahdollista sopia pitkästä välimatkasta huolimatta.
Vaalimainosraati ja fiini kulttuuriväki kokoontui: "Vaatemainosta, vappunaamaria ja nelosolutta - Kyllä liika on liikaa!"
Lima teko vetoomuksen kaikille naisille solidaarisuudesta toisia kohtaan.
Muun muassa närästys aiheuttaa ylimääräistä limaneritystä.
Radio Novan Iltapäivän Anssi ja Niina ottivat yhteyttä laboratoriovastaava Heli Mathuriin, joka kertoi tuoreimmat kuulumiset ripulitutkimuksesta.
Tänäkin vuonna etsitään jälleen Suomen parasta grillaajaa.
Radio Novan Iltapäivä sai viimeiseksi vieraakseen Hansvälimäki -suvun edustajan
Huippumalli Adriana Lima on paljastanut, että pesee tällä erikoisella sekoituksella hiuksensa vähintään kerran viikossa.
Mallit ja julkkikset ovat näyttäytyneet viimeisen kuukauden aikana tiuhaan klassikkohousuissa. Tämä trendi tuntuu tekevän tasaisin väliajoin paluun.
Viritimme mikrofonin helsinkiläisen putkimiehen olohuoneeseen ja annoimme hänen kertoa. Syntyi tosiradio-ohjelma Virtasen nojatuolimatkat.
Viritimme mikrofonin yhden helsinkiläisen putkimiehen olohuoneeseen ja annoimme hänen kertoa. Syntyi tosiradio-ohjelma Virtasen nojatuolimatkat, joka tarjoaa kuuntelijalle äkkilähdön kotoa maailmalle.
Viritimme mikrofonin yhden helsinkiläisen putkimiehen olohuoneeseen ja annoimme hänen kertoa. Syntyi tosiradio-ohjelma Virtasen nojatuolimatkat, joka tarjoaa kuuntelijalle äkkilähdön kotoa maailmalle.
Novassa starttaa syksyn kunniaksi uusi tosi-radio-ohjelma. Viritimme nimittäin mikrofonin yhden helsinkiläisen putkimiehen olohuoneeseen ja annoimme hänen kertoa. Virtasen nojatuolimatkat tarjoaa äkkilähdön uuteen kohteeseen joka sunnuntai.