Esko vapautta sisäisen enkelinsä kertoessaan Suville historiansa Harpun soittajana. Tämä saa heidät muistelemaan lapsuuttaan ja mitä kaikkea tulikaan harrastettua vanhempien myötä. Kassahenkilön avautuminen saa tunteet pintaan Kaverin puolesta kyselen osiossa. Lähetyksessä myös pohditaan suuria kysymyksiä, kuten mikä tekee kodista kodin ja mitä pitäisi tehdä lahjoille erotilanteessa, kenelle ne kuuluvat?
Radio Novan Iltapäivässä hämmästellään tänään ruusujen hintaa.
Kaverin puolesta kyselen -viesti saa Suvin hämmästymään mille kaikelle voidaan antaa nimeksi Esko Eerikäinen? Myös joululahjat puhuttavat heitä, pitääkö lahjasta olla aina kiitollinen vai saako sanoa suoraan mitä ajattelee? Suvi ja Esko antavat myös näytteet ruotsin kielen taidoistaan, kumman sinä palkkaisit näytteiden perusteella?
Julia Thurén vinkkaa Kaikki kuluttamisesta -kirjassaan, kuinka piinaavan lahjarallin voi hoitaa rahaa ja luontoa säästäen - lahjan laadusta tinkimättä.
Radio Novan Aamussa mietitään missä tuntuu kun oikein kutkuttaa ja lauletaan karaokea. Käydään läpi häälahjalistoja ja mietitään mitä Minna tällä kertaa söisi hatusta, kuuntele parhaat palat tästä!
Kokemukset ovat olleet pääosin positiivisia.
Erikoinen vuosi toi mukanaan pieniä lisämausteita, mutta mikä oli parasta tässä vuodessa? Ei kai Anssi ole jo avannut joululahjaansa? Entä mitä eeppistä on tapahtunut autokorjaamolla?
Joululahjapaperina voi hyödyntää kangasta, sanomalehteä tai tapettia.
Voice.fi kertoo sinulle joka kuukausi, mitä tähtimerkit lupaavat elämääsi. Uudet horoskoopit julkaistaan kuukauden viimeisenä päivänä. Joulukuussa ideoidaan lahjoja pukin konttiin.
Keskiviikkona Anssi sai kaverikseen tuhannen tarinan tuottaja-Piiparin. Millaisiin tilanteisiin hissiajelut ovat johtaneet, ja mitä tapahtuikaan eräässä kokoushuoneessa? Mihin aikakauteen mieluiten siirtyisi, jos aikahyppy menneisyyteen onnistuisi?
Muotitietoinen arvostaa suomalaista hittilaukkua. Omaan kotiin muuttava voi ilahtua modernista klassikosta.
Anssi ja Niina aloittavat viikon pohtimalla, miten perheellinen mies viettää viikonlopun yksin kotona. Lisäksi käydään Niinan autoklinikalla ja Anssin tsykologipenkissä. Entä kuka grillaa ja ketä?
Yllätysjuhlatkin voivat toimia lahjana.
Joululahjapaperina voi hyödyntää kangasta, sanomalehteä tai tapettia.
Kokemukset ovat olleet pääosin positiivisia.
Omaa kokkaustaitoa tai siivousintoaan voi hyödyntää jouluna lahjakortin muodossa.