Kuva: Shutterstock

Mikä lahjaidea on täydellinen juuri sinulle tai vaikkapa ystävällesi? Horoskooppimerkit paljastavat

30.11.2020 19:45 - Emmi Moilanen

Voice.fi kertoo sinulle joka kuukausi, mitä tähtimerkit lupaavat elämääsi. Uudet horoskoopit julkaistaan kuukauden viimeisenä päivänä. Joulukuussa ideoidaan lahjoja pukin konttiin.

Alkavan joulukuun kunniaksi useat meistä ideoi lahjoja ystäville sekä läheisille. Horoskooppien avulla on hauska tulkita luonteenpiirteitä ja kiinnostuksen kohteita, joiden tiimoilta voi myös löytyä yllättäviä vinkkejä pakettien sisällön suunnitteluun.

Voit ottaa alta vinkit talteen lahjojen suunnittelua varten.

Jousimies (22.11.-21.12.)

Jousimiehet ovat hyvin aktiivisia ja seikkailunhaluisia, ja merkin edustajat voisivatkin ilahtua lahjasta, jota he pääsevät hyödyntämään harrastuksessaan. Esimerkiksi retkeilyä harrastava jousimies ilahtuu uudesta rinkasta ja maastopyörällä viilettävä tyyppi puolestaan uudesta pyöräilykypärästä tai tuulen pitävästä takista.

Merkin edustajat arvostavat myös aineettomia lahjoja, joista on aistittavissa ajatus sekä rakkaus. Esimerkiksi yhteinen aika elokuvaillan tai kokkailun merkeissä ovat heille kultaakin kalliimpaa.

Kauris (22.12.-19.1.)

Tunnollinen kauris on arjessaan järjestelmällinen ja käytännönläheinen. Kauris voisi siis arvostaa lahjaa, joka tulee joulun pyhien jälkeenkin päivittäiseen käyttöön. Esimerkiksi lahjakortti äänikirjasovellukseen tai e-kirjojen lukulaite ilahduttaa taatusti pitkään.

Merkin edustajalle lahjaa pohtiessasi voit myös miettiä, mitä kauriin harrastuksiin kuuluu. Voisiko löytyä verkkokurssi, jossa hän pääsisi oppimaan harrastuksestaan lisää?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Ennakkoluulottomalle vesimiehelle lahjan hankkiminen on usein helppoa, sillä merkin edustajat tuntuvat innostuvan lähes mistä tahansa hauskasta. Koska lahjaideoita on tarjolla laidasta laitaan, joulun alla on hyvä pysähtyä miettimään, onko vesimies kaivannut elämäänsä viime aikoina jotakin uutta?

Myös ravintolan maistelumenun lahjakortti tai ilta viinin maistelun parissa voisi olla vesimiehen mieleen.

Kalat (19.2.-20.3.)

Herkkä ja ajattelevainen kalat odottaa joulunpyhien tuomaa rauhoittumisen aikaa jo kovasti. Merkin edustajille voisikin sopia lahja, joka päästää luontaisen luovuuden valloilleen, sekä tarjoaa tekemistä, joka irrottaa ajatukset menneen syksyn hektisestä arjesta.

Esimerkiksi kirja, maalaussetti tai lankaa, puikot ja neuleohje voisivat ilahduttaa merkin edustajia kovasti.

Oinas (21.3.-19.4.)

Seikkailunhaluinen ja toimelias oinas nauttii eniten lahjasta, joka sisältää jonkin aktiviteetin. Lahjan antajan on hyvä pohtia, mitä merkin edustaja ei ole vielä päässyt kokemaan tai mistä tämä on jo pitkään haaveillut – sillä uudet elämykset toimivat takuuvarmana lahjaideana.

Voisiko paketti pukin konttiin löytyä esimerkiksi jonkin elämyslahjakortin muodossa?

Härkä (20.4.-20.5.)

Maanläheinen härkä toivoo joulun lomapäiviin ripauksen luksusta, mutta välttää kuitenkin mieluiten ylimääräistä tavaraa. Esimerkiksi laadukas viini, juustot ja suklaa hemmottelevat härän kehoa sekä mieltä, ja herkkukori voisikin olla erinomainen lahjaidea hänen kohdallaan.

Myös ravintolalahjakortti ilahduttaa, sillä lahjan voi säästää myös pyhien yli tuomaan ripauksen luksusta arkisen aherruksen keskelle.

Kilpailut

Uusimmat