Mikä lahjaidea on täydellinen juuri sinulle tai vaikkapa ystävällesi? Horoskooppimerkit paljastavat

30.11.2020 19:45 - Emmi Moilanen

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Merkin edustajat ovat usein hyvin taitavia vihjailemaan läheisilleen, mikä mahdollisesti voisi olla heille tarpeellinen ja käytännöllinen lahja pukin konttiin. He eivät myöskään pahastu, jos kysäiset etukäteen – päinvastoin. Kaksonen suhtautuu lahjoihin käytännöllisyys ja tarve edellä.

Esimerkiksi lahjakortti kampaajalle tai laadukas suklaa sekä viini ilahduttavat merkin edustajien joulunpyhiä taatusti.

Rapu (21.6.-22.7.)

Rapu pitää arvossaan lahjoja, jotka sisältävät jonkin erityisen muiston tai lupauksen yhteisestä laatuajasta. Kokoa albumiin kuvakollaasi ikimuistoisimmista hetkistänne tai painata t-paitaan yhteinen sisäpiirivitsinne.

Myös rapua ilahduttavat erityisen paljon myös itsetehdyt lahjat; olipa kyse sitten villasukista, lupaus kokatusta herkkuillallisesta tai siivouslahjakortista.

Leijona (23.7.-22.8.)

Kauniita asioita arvostava leijona ilahtuu vaatteista, koruista tai asusteista. Leijonan sydäntä lämmittää erityisesti se, jos paketista paljastuu jotakin itsetehtyä – ajatuksella vain häntä varten.

Visuaalista silmää omaava leijona on myös parantumaton nautiskelija, eivätkä herkut ruuan, makeisten tai hyvän juoman merkeissä mene varmasti pieleen.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Neitsyt arvostaa joululahjaa, jossa yhdistyvät käytännöllisyys sekä hauskuus. Neitsyt rakastaa myös päästää luovan puolensa valloilleen, joten voisiko lahja tänä vuonna yhdistää nämä kaikki kolme piirrettä?

Kokkauskurssi, drinkkikoulu tai vaikkapa lahjakortti kuvanveiston työpajaan – merkin edustajat arvostavat varmasti myös sitä, jos innostut mukaan aktiviteettiin heidän seurakseen.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Vaaka on tänä syksynä ollut mukavuuden haluinen kotoilija, ja viihtyisän kodin merkitys on noussut vuonna tänä vuonna tärkeämmäksi kuin koskaan.

Tänä syksynä vaakaa voi ilahduttaa esimerkiksi lämpöisellä viltillä ja hyvällä kirjalla. Myös kaunis taulu tai tunnelmaa luovat kynttilät pääsevät takuulla somistamaan vaa’an ajatuksella sisustettua kotia.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Skorpioni rakastaa lahjoja missä muodossa tahansa, ja merkin edustajat muistavat silloin tällöin myös itseään pienellä lahjalla. Skorpioni usein hankkii haluamansa itse itselleen, joten paketin sisällön ideointi saattaa tuntua hänen läheisistään haastavalta.

Merkin edustajat rakastavat persoonallisia yllätyksiä, joten voisiko skorpionia tänä jouluna ilahduttaa esimerkiksi palapeli, johon on painettu kuvaksi jokin yhteinen muistonne?

Lue myös: Joulun ihanimmat treffi-ideat koottiin yhteen - tekemistä niin kodin lämpöön kuin ulos talvisäähän

Lue myös: Mikä joululaulu olet? Hauska testi paljastaa, millainen joulupersoona olet

Lue myös: Joulufanit huomio! 8 ihanaa vinkkiä, joilla teet suosikkijuhlastasi stressittömämmän

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat