Radio Novan Aamussa Aki saa Minnalta kotitehtävän. Minnasta kuoriutuu motivational speaker ja Aki nostaa esille synttärisankarin. Ostokiimaa on ilmassa yhdellä jos toisella, kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Aki kieltää kivenkovaa autokuumeensa ja Minna miettii nimiä. Parta-Markuksella on synttärit ja puheissa vilahtaa myös Pamela, kuuntele parhaat palat tästä!
Kuumemittaria ei asiantuntijan mukaan tule ottaa pois kainalosta heti, kun se piippaa.
Tiistaina Niina aikoi tehdä rikoksen, kun Anssi puolestaan kunnostautui sananmuunnoksilla. Mihin se elohopea on kadonnut? Entä miten voi sanoa "ei"?
Aki ja Minna miettivät, mistä kuume kuuluu mitata ja keskusteluun liittyy myös tuottaja-Markus. Tampereen uusi Uros Live – Areena aiheuttaa myös keskustelua ja Minna saa jälleen kirjeen menneisyydestä, kirjeessä on yllätys, joka saa Minnan silmät kostumaan. Kuuntele parhaat palat tästä!
Anssilla sieltä minne ei paista aurinko, Niinalla oli muitakin paikka ehdotuksia.
Sairauslomalla ei välttämättä tarvitse kyhjöttää kotona.
Kaiken herkuttelun ja lomailun lomassa treenihalut voivat olla vähissä. On kuitenkin olemassa tilanteita, jolloin treeni kannattaa skipata hyvällä omallatunnolla.
Seurapiirikaunotar kertoi asiasta Instagramissa.
Anssi ja Niina kehittelivät vinkit, joiden avulla pahempikin vauvakuume saadaan häviämään.
Salkkarit -tähti avautuu perheenlisäyshaaveistaan blogissaan.
Turun yliopisto on saanut ensimmäisiä tuloksia puutiaistutkimuksesta. Tutkimustulosten mukaan taigapunkki on vallannut alaa Suomesta oletettua enemmän.
Amerikkalaislääkärin mukaan sänkyyn jääminen saattaa lisätä riskiä sairastua esimerkiksi keuhkokuumeeseen.
Yhdysvaltalaiset tutkijat ovat varoittaneet kissanomistajia kissanraapimataudista, joka välittyy kissan raapaisun tai pureman välityksellä ihmiseen.
Aki teki viikonloppuna vierailun paikkaan, mikä sekoitti miehen pään.
Grillaaminen on monen suomalaisen kesän lempiharrastus. MTV:n uudessa Grillikuume-ohjelmasarjassa juontajakokki Pipsa Hurmerinta ja huippukokki Kari Aihinen etsivät Suomen parasta grillaajaa. Haku ohjelmaan on alkanut.