Esimerkiksi perunat ja sipulit tulisi säilyttää huoneenlämmössä.
Arvokkaat vihannekset menevät helposti pilalle ja menettävät makunsa väärin säilytettynä.
Radio Novan Aamussa Kimmoa tuuraamassa Nanna Bhose. Oktoberfestit puhuttavat ja polttoaineen hinta aiheuttaa ihmetystä. Näkymätön jääkaappi aiheuttaa naurunremakkaa ja soitetaan Kimmolle... jonnekin, kuuntele Iltapalat tästä!
Tänään puhutaan paljon ja asiaa! Puhutaan mistä tulee yli- ja ali -liitteet kaupunkien nimiin ja mitä koiran hännän heilutus tarkoittaa. Kimmo ja Minna pitävät myös tärkeän puheenvuoron mielenterveydestä. Miksei Markuksen pää käänny?
Radio Novan Aamussa käydään läpi kirjoittamattomia sääntöjä ja Aki kertoo tuhkimotarinan. Miksi kurkku laitetaan pakkaseen ja onko Akilla ja Minnalla tarvetta hajottamishuoneessa käyntiin? Ps. Mukana myös kuumaakin kuumempi, K-18 Errroottinen aamusatu, olkaa hyvä!
Erilaiset flunssat ja vilustumiset ovat valitettavan tuttuja monelle tähän vuodenaikaan.
Esimerkiksi kuiva huoneilma voi aiheuttaa karheuden tunnetta kurkkuun.
Flunssakauden jyllätessä kurkkukipu on yksi yleisimmistä oireista, josta vilustunut kärsii. Kuuman juoman lisäksi myös kylmällä voi tehokkaasti lievittää ikäviä oireita.
Kurkkusyöpään sairastuu Suomessa reilu sata henkilöä vuosittain. Tuore tutkimus on kuitenkin kerännyt uutta tietoa siitä, miten kyseiseen tautiin sairastumisen riskiä voisi pienentää.
Muun muassa perunan on todettu auttavan turvotukseen.
Kyseessä saattaa olla proput, joita esiintyy jossain elämänvaiheessa melkein kaikilla ihmisillä.
Kurkkuviipaleen pitäminen suussa puolen minuutin ajan on tehokas kikka hengityksen raikastamiseksi.
Helppo maustekurkkukeitto sopii esimerkiksi lounaaksi tai illalliseksi leivän kera.
Madon traagista tarinaa hautajaisineen päivineen on seurattu innolla Facebookissa.
Vesipitoisesta herkusta on moneksi.
Facebookiin on perustettu sivu, joka tutkii, onko perinteinen Venäjältä suomalaisiin ruokapöytiin tiensä löytänyt arkiherkku suositumpi kuin Suomen räppärijärkäle.