Konsertin juontavat Sara Parikka ja Jaakko Loikkanen.
Buzzfeed-viihdesivusto on nyt jakanut eri ihmisten tarinoita epätavallisista tilanteista. Ensimmäisessä kertomuksessa pohditaan isoisän kuolemaa.
Radio Novan Aamu palaa kesälaitumilta ja käydään läpi mitä tulikaan luvattua ennen lomia. Minna on ollut reissussa ja tottakai palasi tuliaisia matkassaan! Mutta mitä tapahtui Akille kesken lähetyksen?
Näyttelijä oli menehtyessään 82-vuotias.
Viikon viimeisessä lähetyksessä Esko ehdotti itseään sylikummiksi kuulijan lapselle. Kaverin puolesta kyselen -osiossa käsiteltiin miten jotkut lainaavat tavaroita, mutta turhan herkästi unohtavat palauttaa niitä omistajalle. Eskoa ja Suvia puhutti suomen pubien suolaiset hinnat, koska myös jääkiekon MM-kisojen tuomat turistit ovat olleet tunteiden vallassa ostaessaan kisa juomia. Mysteerikisassa kuulija kysyi loistavia ja suuntaa antavia kysymyksiä. Palattiin myös lapsuuteen ja muisteltiin miltä tuntui, kun vanhemmat soittelivat perään, kun oli myöhässä kotiintuloajasta. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Novan Iltapäivässä pohditaan tänään aikuisten leikkejä ja kaverin puolesta kysellään miten suhtautua työkaverin terveysintoiluun?
Lasten suusta on toisinaan kuultu toteamuksia, jotka saavat sydämen pompahtamaan.
Saara rakastaa taloa eikä halua muuttaa sieltä pois.
Videota on katsottu satoja tuhansia kertoja ja se on saanut kymmeniä tuhansia kommentteja.
Lasten suusta on toisinaan kuultu toteamuksia, jotka saavat sydämen pompahtamaan.
Kummit Live -konsertti nähdään ajan hengen mukaisesti verkossa.
Tuottaja Petra jatkaa kauhua kylvänyttä kummitusjuttuaan, joka saa kaikki kuulijat pelon valtaan.. kuuntele jos uskallat!
Niinan lapset ovat syyslomalla kertoneet toisilleen kummitusjuttuja. Aika moni muukin varmasti muistaa lapsuudestaan nämä tarinat. Tuottaja Petra pisti pöytään kauhuklassikon, kuuntele jos uskallat!
Reddit-sivustolle jaettu pätkä on kuumottavaa katseltavaa.
Äiti uskoo, että kyseessä oli isoisoäidin haamu.
Oopperan kummitus -elokuvassa näytellyt Emmy Rossum sai niskaansa kissan kynnet.