Kuva: Lastenklinikoiden Kummit

Marja Hintikka juontaa Elämä lapselle -hyväntekeväisyyskonsertin - mukana huippuesiintyjät

09.08.2023 09:15 - Lauri Kujanpää

Perinteinen Kummit Live: Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertti esitetään MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla 6. syyskuuta klo 20–22.

Lastenklinikoiden Kummit on tukenut tänä syksynä jo 30 vuoden ajan lasten terveyttä Suomessa.

Perinteinen Kummit Live: Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertti esitetään MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla 6. syyskuuta klo 20–22. Ohjelmassa nähdään vuosien varrelta tuttujen Kummivaikuttajien ja tähtiartistien ohessa mielenkiintoisia vieraita, lasten ja nuorten terveyden asiantuntijoita sekä pieniä potilaita perheineen.

Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertin juontajana nähdään Marja Hintikka, jonka juontopareina vierailee useita tuttuja kummivaikuttajia.

Hyvällä asialla illan aikana esiintyvät muun muassa Juha Tapio, Behm, Bess, Lili & Luna ja Tuure Kilpeläinen, Sanni, Elastinen, Kuumaa, Robin Packalen ja Viivi.

- Lastenklinikoiden Kummien työ lasten terveyden tukena Suomessa täyttää tänä syksynä 30 vuotta, joten nyt on myös yhteisen juhlan aika. 1990-luvun puolivälistä asti järjestetty Elämä Lapselle -konsertti on Kummien tunnetuin tapahtuma ja varainhankintakampanja pienten potilaiden hyväksi. Siinä on kyse meille kaikille yhteisestä asiasta ja yhteisistä mahdollisuuksistamme vaikuttaa lasten ja nuorten terveyteen Suomessa. Elämä Lapselle -konsertissa kohtaavat hienot perinteet, yhteisöllisyys ja tunnelma, jota luodaan niin tunteikkaiden tarinoiden kuin suorana elämyksenä koettavien kiinnostavimpien kotimaisten artistien musiikkiesitysten kautta, sanoo Kummien viestintä- ja markkinointijohtaja Matti Valli.

- Konserttilähetys tarjoaa vaikuttavan osallistumismahdollisuuden lahjoituksella lasten ja nuorten tukemiseen kotimaassamme. Elämä Lapselle -lähetys esittelee myös ajankohtaisia hankkeita hoidon edistämiseksi sekä korkealaatuista työtä pienten potilaiden hyväksi ympäri maan. Toivotamme tukijoukot koko maan laajuudelta mukaan Kummien 30-vuotisjuhliin lasten terveyden asialla Elämä Lapselle -konserttilähetyksessä, Valli jatkaa.

Elämä Lapselle -tunnelmaan pääsee useissa eri kanavissa: suoran tv-lähetyksen lisäksi tarjolla ovat monet some- ja verkkokanavat sekä Radio Nova, joka tekee koko konserttipäivän radiolähetystä Elämä Lapselle -meiningissä Esko Eerikäisen hyväntekeväisyyshaasteen vauhdittamana. 

Lue myös: Esko Eerikäinen toteuttaa hurjan kävelyhaasteen - vasta ihmisiltä saadut viestit saivat tajuamaan tempauksen haastavuuden

Kilpailut

Uusimmat