Monesti sanan lisäämisen taustalla on esimerkiksi sanan ajankohtaisuus.
Rokote on jo edennyt testaukseen ihmisillä.
Termi tavoitti kevään aikana varmaankin jokaisen suomalaisen - ja aika monen ulkomailtakin.
Termi tavoitti kevään aikana varmaankin jokaisen suomalaisen - ja aika monen ulkomailtakin.
Rikosmyytit-podcastin juontajat toteavat, että jostain syystä Suomessa suhtaudutaan ulkomaalaisten tekemiin rikoksiin hieman herkemmin kuin kantasuomalaisten.
Radio Novan Aamussa Minna tuo yllärit Akille ja parta-Markukselle. Akin kotona on ollut vähän kireämpi tunnelma ja Minna miettii rokottamista, kuuntele parhaat palat tästä!
Ben Brown on pyytänyt katsojilta anteeksi, mutta monet ovat ottaneet asian huumorilla.
Miestä esitettiin vangittavaksi tänään.
Perjantaisessa puukotuksessa menehtyi kaksi suomalaista naista.
Tulevaisuudessa lennokkeja saatetaan hyödyntää uusin keinoin humanitaarisessa avussa.
Mikseivät koko neuvolan henkilökunta ottaisi oppia tästä miehestä? Hän saa rokotettua taaperon ilman, että lapsi itse tuskin edes huomaa koko operaatiota. 
Haukotus tarttuu — paitsi jos on psykopaatti. Tuore selvitys osoittaa, että haukotus tarttuu sitä heikommin, mitä enemmän ihmisellä on psykopaattisia piirteitä.
Lähipäivien jaetuimpia videoita on ollut venäläisvauva, joka nauraa kuten komediaelokuvien pahis.
Jos unirytmi meni syystä tai toisesta viikonlopun aikana vähän rempalleen, voi sunnuntaisin olla vaikea saada unenpäästä kiinni. Haluammekin olla tämän videon myötä avuksi jokaiselle uni-inspiraatiota hakevalle. Hohhoijaa! 
Yhdysvalloissa ja Suomessakin vellovat kiivaat keskustelut rokotusten tarpeellisuudesta. Vaikka rokotteet todistetusti ovat vähentäneet vakavien sairauksien määrää, jotkut vanhemmat eivät oita niitä lapsilleen sivuvaikutusten pelossa. Rokotuksista keskusteltaessa kannattaa kuitenkin tsekata ensin faktat, joita muun muassa humoristinen Buzzfeed-sivusto luettelee artikkelissaan. 
Konttorissa keskusteltiin keskiviikkona rokotusvastaisuudesta. Tuhkarokkoepidemia leviää edelleen Yhdysvalloissa, ja asiasta on noussut siellä kiivas periaatteellinen keskustelu.