Radio Novan Aamussa Minnalla käy läpi case autonavaimia ja Kimmolla on huone-esittely. Käydään läpi tulevien Linnan juhlien menu ja puhutaan toimintakomedioista, kuuntele Iltapalat tästä!
Kuva on saanut satoja tykkäyksiä sekä useita kommentteja.
Radio Novan Iltapäivässä puidaan viikonlopun pikkujouluja, ja sitä kuinka Suvi lähti juhlista tuntemattoman naisen vaatteissa. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Esko ja Suvi auttoivat pikkujouluihin ja puolison piilotettuihin juhlavermeisiin liittyvässä ongelmassa. Suvi ei usko lähetyksessä Eskoa, joten he rimpauttavat Kari Kanalalle asian vahvistamiseksi. Suvi on viikonloppuna remppailut tyttärensä huonetta ja kaipaa apuja patterin sijaintiin kotona – kuulijan vastaus ongelmaa, ei kuitenkaan miellytä Suvia. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Novan Iltapäivässä tänään Suvi Hartlin ja Kari Kanala juhlivat sinkkujen päivää.
Radio Novan Iltapäivässä ollaan parisuhde tunnelmissa kun aiheesta kirjankin kirjoittanut Kari Kanala saapuu ilahduttamaan Iltapäivän Mahtavaa marraskuuta.
Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman joutuivat jättämään Kari Kanala sekä Claudia Ketonen.
Radio Novan Aamussa mietitään viikonloppuna Helsingissä tapahtunutta pamausta. Aki tekee suuren lupauksen ensi kevääksi ja Minna tuo keskusteluun orgasmit ja parrat, kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa mietitään Jänislahtea ja Aki lupaa hoitaa tulevan Tampere reissun järjestelyjä. Minna on toiminut Akin huoltopäällikkönä ja tuottaja Parta-Markus tuo studioon jotain hengästyttävän suurta!
Radio Novan Aamussa Minnan kertoo mielipiteensä Valtteri Bottaksesta ja Aki miettii joulupukin sanomisia. Joulu lähestyy ja jouluvalot aiheuttavat studiossa keskustelua ja Minna, hatullinen odottaa! Kuuntele parhaat palat tästä!
Geggonen riisui maskinsa illan jaksossa.
Kuva on otettu Posse-ohjelman kulisseista.
Pastorien Facebook-keskusteluissa Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan mukaan lähtenyt pappi tuomittiin jyrkästi. Myöhemmin monen kollegan käsitys sarjasta muuttui täysin.
Aki oli buukannut maanantaiaamun vieraaksi Kari Kanalan. Vihdoin ja viimein saatiin selitys viime kesän Suomen Suurimpien häiden jatkotanssille. Kenen pakarat kohautti viikonloppuna? Kiinnostaako jääkiekko edes Akin koiraa? Aamun aikana studioon saatiin puhelu 13-vuotiaalta kesäyrittäjältä. Kuuntele parhaat palat yläpuolelta.
Torstaiaamuna päänvaivaa aiheutti Minnan laatimat kilpailukysymykset. Hankalammaksi ne ehkä kuitenkin koki Aki kuin kilpailijat. Mitä kuuluu Norppalivelle? Onko ilmassa tai itseasiassa lehdissä jo varmoja kesän merkkejä? Kuuntele aamun parhaat palat yläpuolelta.
Hääpäivä on jännittävä hetki niin hääparille kuin läheisillekin.
Paavalin seurakunnan kirkkoherra Kari Kanala kehottaa pariskunta miettimään avioitumisen syitä.