Geggonen riisui maskinsa illan jaksossa.
Kuva on otettu Posse-ohjelman kulisseista.
Pastorien Facebook-keskusteluissa Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan mukaan lähtenyt pappi tuomittiin jyrkästi. Myöhemmin monen kollegan käsitys sarjasta muuttui täysin.
Aki oli buukannut maanantaiaamun vieraaksi Kari Kanalan. Vihdoin ja viimein saatiin selitys viime kesän Suomen Suurimpien häiden jatkotanssille. Kenen pakarat kohautti viikonloppuna? Kiinnostaako jääkiekko edes Akin koiraa? Aamun aikana studioon saatiin puhelu 13-vuotiaalta kesäyrittäjältä. Kuuntele parhaat palat yläpuolelta.
Torstaiaamuna päänvaivaa aiheutti Minnan laatimat kilpailukysymykset. Hankalammaksi ne ehkä kuitenkin koki Aki kuin kilpailijat. Mitä kuuluu Norppalivelle? Onko ilmassa tai itseasiassa lehdissä jo varmoja kesän merkkejä? Kuuntele aamun parhaat palat yläpuolelta.
Hääpäivä on jännittävä hetki niin hääparille kuin läheisillekin.
Paavalin seurakunnan kirkkoherra Kari Kanala kehottaa pariskunta miettimään avioitumisen syitä.
Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu pappi Kari Kanala kokee, että ohjelman ihmiset ja ohjelma itse on opettanut häntä myös omassa parisuhteessa.
Kotimaisessa uutuussarjassa vaihdetaan romanttinen rakkaus -käsite järjestettyyn avioliittoon. Tavoitteena on siitä huolimatta, tai nimenomaan sen avulla, luoda kestävä parisuhde. Pastori Kari Kanala sekä psykoterapeutti ja seksologi Maaret Kallio kertoivat Novan Elina Kottoselle, miten se onnistuu. 
Loppiaisena AVAlla alkava ohjelma esittelee suomalaisille kolme avioparia, jotka tapaavat toisensa ensi kertaa vasta alttarilla. Elina Kottosen luona studiossa vierailleet psykoterapeutti-seksuaaliterapeutti Maaret Kallio ja pastori Kari Kanala olivat mukana saattamassa pareja yhteen.