Janne otti yhteyden tatuointitaiteilija Sini Arieliin. Perheen uusin hankinta on pala sademetsää ja heidän tytär opettelee puhumaan suomea. Mitä lämpömittari näyttää Australiassa? Kuuntele Jannen ja Sinin keskustelu kokonaisuudessaan tästä!
THL muutti karanteenikäytäntöä ihmisillä, jotka ovat saaneet rokotteen tai sairastaneet taudin.
Leppilammen korvaajaksi Talent-ohjelmaan löytyi Putouksesta tuttu juontaja.
Kotona treenaaminen on tehokasta, jos pitää huolen säännöllisyydestä.
Radio Novan Aamussa muistot vievät Akin lukioaikojen bensankatkuisiin kesäiltoihin ja Minna esittelee keittiön uuden monitoimi-ihmeen. Mukana myös Nasan symppismönkijä ja Akin ”guilty pleasure”, kuuntele parhaat palat tästä!
Suosikkilaulaja otti ilon irti karanteenisynttäreistään.
Jannika B on viihtynyt kovasti hänen ja Toni Wirtasen mökillä.
Kolme äitiä kertoo, mitä kaikkea lapset ovat tehneet.
Jannika B kertoo, ettei koronakriisi ole juuri muuttanut hänen arkeaan. Perspektiiviä pandemiaan kuitenkin antaa World Vision -lähettiläisyys.
Astronautti Jessica Meir vietti lähes seitsemän kuukautta eristyksissä kansainvälisellä avaruusasemalla ja palasi maahan - eristyksiin.
Novan Aamussa valmistaudutaan vappuun. Minnan uusi tietokone aiheuttaa haasteita, Aamun tuottaja Markus on joutunut auttamaan kansallisessa hätätilassa ja Aki suunnittelee matkaa Turkuun.
Madonna on eri mieltä fanin tekemän kuvakollaasin kanssa.
Monet seuraajat ovat naureskelleet tilanteelle.
Hirviniemi on naurattanut seuraajiaan karanteeniaikana.
Gordon Ramsay on saanut osakseen tulikivenkatkuista kritiikkiä muutettuaan ökykalliiseen kakkosasuntoonsa Cornwallissa.
Novan aamussa kerrataan viikonlopun seikkailut. Aki tunnustaa kolttosen nuoruudestaan vuodelta -86 ja Minna pohtii, mitä kaikkea yksi mies tekee 20 naisen kanssa karanteenissa?