Novan aamussa kerrataan viikonlopun seikkailut. Aki tunnustaa kolttosen nuoruudestaan vuodelta -86 ja Minna pohtii, mitä kaikkea yksi mies tekee 20 naisen kanssa karanteenissa?
Hirviniemi opettaa tällä kertaa ruotsia.
Tiistaina selvitettiin niin säästövinkkejä kuin ihmisten vessakäyttäytymistäkin. Siis mikä on räiskäleläppä? Entä onko Tšernobylin ykkösreaktori syy, miksi Niinaa ei nähdä enää isoissa viihdeohjelmissa?!?
Mauro Morandi elää omavalintaisesti asuttamattomalla saarella ja jakaa nyt vinkit koronapandemian aikaiseen yksinoloon.
Vaikka syntymäpäiväjuhlia ei voitu järjestää, saatiin hymy nousemaan Emilyn kasvoille.
Lilly aiheutti melkoista kohinaa sosiaalisessa mediassa.
Kotona treenaaminen on tehokasta, jos pitää huolen säännöllisyydestä.
Ohiolaiset sisarukset halusivat ilahduttaa iäkästä naapurinrouvaa musiikillaan.
Anssi ja Niina etsivät poikkeavassa maailmantilanteessa arjen sankareita sekä soittavat Ranskaan pakettiautokaranteeniin. Lisäksi pohditaan etäopetusta häiritseviä munamankeleita ja Anssin suosituksen aiheuttamaa dilemmaa Backmanien perheessä. Mutta miksi Niinan autolla pitää kääntyä aina oikealle? Kuuntele, niin tiedät!
Mitä tunteita lapsen tekeminen tuntemattoman kanssa herättää Minnassa ja Akissa? Kuinka moni muistaa vielä Suosikki lehden ja miksi Aki on esiintynyt siellä? Kenelle nousee hattu ja kuka pitäisi Frederikin ja Topin karanteenissa?
Poptähden julkaisemalla videolla näkyy, kuinka ihmiset ovat kokoontuneet kuuntelemaan musiikkia parvekkeilleen.
Minna saa armotonta palautetta työkavereiltaan. Italiassa ihmisille tarjottava ilmainen aikuisviihde ja käsityöt puhuttavat. Millä keinoin Minna ja Aki varautuvat mahdolliseen karanteeniin. Kuuntele aamun parhaat palat tästä!