Radio Novan Aamussa Minna käy läpi eväitä ja Aki juomatottumuksia. Ensitreffit alttarilla puhuttaa ja Minna pitää luennon mutta mikä on ammattikokkien salainen ase joka kannattaisi ottaa käyttöön kotonakin, kuuntele jälki-istunto tästä!
Poreileva juoma, kuten kivennäisvesi, on helppoa kaataa lasiin ilman ylikuohumista.
Torstaina retkeiltiin, mutta mikä lasketaan retkeilyksi ja millaisia kokemuksia siihen liittyy. Ketkä juovat yhä enemmän, ja miten 'yhä' määritellään? Mitä kuuluu luokkien häiriköille ja missä he ovat nyt?
Ruotsalaismuseon tuoreimmassa näyttelyssä esitellään vähemmän tuoreen makuisia alkoholijuomia.
Suomalaiset suhtautuvat viineihin melko ennakkoluulottomasti.
Stroke-lehdessä julkaistuun tutkimukseen osallistui 82 000 henkeä.
Eräs henkilö käyttää cola-juomissa teetä.
Vihreä tee tehostaa aineenvaihduntaa ja tomaattimehusta löydät avun myös krapulan lievittämiseen.
Michael Sheridan joi päivittäin limonadeja pahimmillaan kuusi litraa.
Laura Douglasin ilon työstä imivät hänen mukaansa aggressiiviset oppilaat, jotka olivat juoneet itsensä aktiivisiksi energiajuomilla.
Äiti jakoi varoittavan kuvan, jotta teini-ikäiset heräisivät energiajuomien vaarallisuuteen.
Kuohuviini taipuu vaikka jäätelöön tai moderniin drinkkiin.
Vaikka helle ei aina hellisikään, kesän makuun pääsee myös näiden herkullisten drinkkien avulla. Valitse joko perinteinen cocktail tai trendikäs mocktail.
Tutkimuksessa osallistujat joivat noin litran verran energiajuomaa, millä oli negatiivisia vaikutuksia heidän verenpaineeseensa ja sydämen terveyteensä.
Viiksekkäillä ystävillämme on monia tapoja nesteyttää itseään. Toiset kissat vaativat juoksevaa vettä, toiset ovat mieltyneet lipittämään ihmistensä juomakuppien pohjia. Tällä mirrillä on kuitenkin varsin ainutlaatuinen juomatyyli, joka vetää vertoja antiikin Kreikan ylimystön juhlien eleganssille!