Suomi soi -ohjelma on osittain Heikki Paasosen kehittelemä.
Vastikään 50 vuotta täyttäneellä artistilla on käynnissä juhlavuosien juhlavuosi, sillä syntymäpäivän lisäksi Tervomaan laulunkirjoittajan ura ja aikuisiän debyyttialbumi (Jonna Tervomaa, 1998) täyttää 25 vuotta.
Rokkari kertoo, että vuoden 2013 Eläköön-albumin kappaleet kirjoitettiin elämäntilanteessa, joka oli naiselle poikkeuksellinen.
Isän kuolema muutti laulajan arvojärjestystä.
Uuden Ääni -albumin julkaissut Jonna Tervomaa kävi Radio Novan Illan Okun ja Eskon vieraana. Syvällistä keskustelua käytiin niin musiikista yleensä kuin uuden levyn tekoprosessistakin. Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan.
Tervomaa julkaisee tänään Disco Melancholia -kappaleen.
Suomalaislaulaja esiintyi visuaalisesti näyttävällä Bright Balloon 390° Stagella.
Keikoilla tullaan kuulemaan uusi Väärät vaatteet -kappale.
Jonna Tervomaa kertoo, ettei yhdistä lapsitähteyttään nykyiseen uraansa.
Jonna Tervomaa ei ymmärrä, miksi nuoria naisartisteja tulisi pitää uhkana.
Jonna Tervomaa julkaisi uutta musiikkia monen vuoden tauon jälkeen. Mitä hän oli tehnyt näinä vuosina ja mitä oli suunnitelmissa? Kuuntele Radio Novan Aamun haastattelu yläpuolelta.
Laulaja Jonna Tervomaa kirjoitti omakohtaisen kappaleen toisen ihmisen kaipaamisesta.
J. Karjalainen täyttää tänään 60 vuotta. Tämän kunniaksi monet suosikkimuusikot ovat jakaneet uusia videoita, joissa he versioivat valitsemiaan J. Karjalaisen kappaleita.
Riisuttu-netti-tv-sarjassa Suomen tunnetuimmat muusikot riisutaan julkkiksen rooleistaan ja näytetään tuntevina ja haavoittuvina ihmisinä.
Riisuttu on uusi netti-tv-sarja, jossa Suomen tunnetuimmat muusikot puhuvat henkilökohtaisimmista asioistaan.
Kaupunkifestivaali Down By The Laituri käynnistyy tiistaina Turussa. Tiedossa on kuusi päivää musiikkia ja fiilistelyä monipuolisissa tapahtumissa. Radio Nova on mukana juhlatunnelmissa.