Muun muassa Suvi Teräsniska ja Herra Ylppö ovat kirjoittaneet muistosanoja Hakuliselle.
Artistit yllättyivät totaalisesti, kun lavalle asteli Jari Sarasvuo.
Fanit ovat selvästi huvittuneet videosta, jossa Redford ja Ylppö keskustelevat toisilleen.
Mies myöntää uuden suhteensa 24-vuotiaaseen naiseen peittelemättä.
Vuoden alussa Ylppö julkaisi uuden albumin.
Herra Ylpön elämä muuttui vuoden 2018 maaliskuussa, kun hänen vaimonsa jätti hänet.
Sosiaalisessa mediassa useat suomalaiset ovat ottaneet osaa haasteeseen, jossa esitellään nuoruuskuvia.
Vaikeiden aikojen keskellä täytyy puhaltaa yhteen hiileen.
Herra Ylpön uusin albumi on puhdasverinen erolevy, josta katkeruus on kuitenkin jätetty pois. Miestä ei pelota julkaista raadollisen rehellisiä kappaleita.
Suosikkiyhtye lopetti vuonna 2014.
Elokuvaa kuvataan Espanjassa.
Vain viikko Puumiekka-singlensä julkaisun jälkeen, Maj Karma julkaisee kappaleeseen videon. Videon on ohjannut Herra Ylppö itse.
Maj Karma -yhtyeen kuuden vuoden mittaiseksi venynyt levytystauko on päättynyt. Yhtye julkaisi ensimmäisen singlen helmikuussa ilmestyvältä studioalbumilta. Uusi single on nimeltään Puumiekka.
Vastikään Espanjan Fuengirolassa yhtyeineen esiintynyt rokkari vertaa keikkamuusikon työtä taksikuskin duuniin. Nyt edessä onkin kilometrejä pitkin Suomea.
Lokakuun lopussa Espanjan Fuengirolassa suomalaisella Fugefest-musikkifestivaalilla esiintyvä Yö aiko kuvata etelän lämmössä myös uuden musiikkivideonsa.
Kulttibändin maineeseen 80-luvun alussa noussut helsinkiläinen Musta Paraati tekee tänä kesänä ainakin väliaikaisen paluun. Uudella laulajalla (Herra Ylppö) varustettu yhtye on julkaissut uutta materiaalia Uusi musta ja Uudet juhlat.