Alle kymmenen euroa maksavan viinin ei tarvitse olla maultaan halpaa. Sommelier neuvoo, kuinka viinin maku ja aromit paranevat laatuviinin tasolle.
Alle kymmenen euroa maksavan viinin ei tarvitse olla maultaan halpaa. Sommelier neuvoo, kuinka viinin maku ja aromit paranevat laatuviinin tasolle.
Kinkun paras sisälämpötila on vuosittainen kysymys, eikä siihen ole yhtä oikeaa vastausta.
Menneinä vuosikymmeninä keittiöissä vallitsi pelon ilmapiiri, jonka ovat saaneet tuta myös suomalaiset huippukokit.
Huippukokki Pekka Terävän mukaan yksityiskohtiin kannattaa kiinnittää huomiota ravintolaa valittaessa. Erityisesti yksi paikka paljastaa hänen mukaansa paljon ruokapaikasta.
Huippukokki Petteri Luoto muistelee, kuinka oligarkki seurueineen nautti vieraillessaan Helsingissä öisistä shoppailureissuista, privaatista ruokasalista sekä ympäri vuorokauden päivystävistä kokeista.
Nuoria osaajia houkutellaan keittiömestareiden mukaan alalle erilaisilla kilpailuilla. Erityiseksi esimerkiksi he nostavat Vuoden kokki -kilpailun.
Lihan rinnalle kelpaavat grilliin myös kasvikset. Lue, millaisia vinkkejä suomalaiset huippukokit antavat vihannesten varalle.
Makkarasta on moneksi. Suomalaiset julkkikset huippukokista laulajaan paljastavat omat makumieltymyksensä.
Leikkuulaudalla sätkivät kalat ovat aiheuttaneet kummastutta uutuussarjan huippukokeissa.