Hallituksen myöntämän lisärahoituksen myötä tänä vuonna päällystystöitä ei priorisoida ainoastaan vilkkaille teille.
Ajokeli on kuitenkin syytä ottaa huomioon, vaikka kesänopeuksiin oltaisiin jo siirrytty.
Suomalaisten tv-yhtiöiden nettipalvelut ovat suositumpia kuin Netflix tai HBO, kertoo Viestintäviraston kuluttajatutkimus. Yli puolet katsoo ohjelmia mieluummin Katsomosta, Yle Areenasta tai Ruudusta.
Viskigate oli ja meni, mutta nyt tilalle tuli lörtsygate. Enbuske & Linnanahde Crew’n lanseeraama Byroslavia-tempaus käynnisti aamulla keskustelun uusimmasta elintarvikekohusta. 
Ötököiden elintarvikekäytöstä on pöhisty pitkään. YK:n mukaan proteiinipitoinen ja ympäristöystävällinen ötökkäruoka voisi jopa olla ratkaisu maapallon ravinto-ongelmaan. Suomessa sirkkanugetteja tai jauhomatopihvejä kuitenkin nähdään kaupoissa vasta, kun EU:n tämänhetkinen uuselintarvikkeita koskeva asetus muuttuu.
Maanteillä siirrytään talven ja pimeän vuodenajan takia alennettuihin nopeusrajoituksiin tämän viikon aikana eli kuun loppuun mennessä koko maassa.
Ohjelmistojätti Microsoftin suositun Windows XP -käyttöjärjestelmän tuki loppuu tämän päivän jälkeen.
Talvi- ja pimeän ajan alennetut nopeusrajoitukset poistetaan tänä vuonna koko maassa yhdenmukaisesti viikon 14 aikana.
Lumisateen ja pöllyävän lumen lisäksi tuuli on paikoin voimakasta. Varoitus koskee Pirkanmaata, Keski-Suomea, Etelä-Savoa, Pohjois-Karjalaa sekä Pohjois-Pohjanmaan länsiosaa.
Euroopassa vellova hevosenlihakohu paisuu. Uusin löytö on mahdollisesti vähittäismyymälöissä myytävä hampurilaispihvi. Eviran pääjohtaja kertoi asiasta Enbuske & Linnanahde Crewn haastattelussa.
Liikennevirasto varoittaa autoilijoita liukkaista tienpinnoista. Tieliikennekeskuksen mukaan ajokeli on kuitenkin palautumassa normaaliksi suurimmassa osassa maata.
Juhannusliikenne ruuhkautui tänä vuonna paikoin poikkeuksellisen paljon.
Liikenneviraston arvion mukaan autoja on liikenteessä eniten kahden ja seitsemän välillä.
Ajokeli on lumisateen ja sohjoisten teiden takia huono Pohjois-Suomessa. Autoilijoiden kannattaa varata aikaa matkustamiseen.
Radio Nova vastaanotti maanantai-iltana useita puheluita kurjan kelin aiheuttamista kolareista.
Ajokeli muuttuu lumi- ja räntäsateen vuoksi huonoksi osassa maata päivällä tai iltapäivällä. Lisäksi luoteistuuli on vaarallisen voimakasta Etelä- ja Länsi-Suomessa.