Juhannusviikon viimeisessä lähetyksessä Anssi ja Niina tuttuun tapaan kisailevat kuuntelijoiden avustuksella. Luvassa sukupuolten taistelu! Paljon on puhetta myös lapsuuden vesipyssytraumoista, lisäksi oltiin käyty dyykkailemassa ladon ovi. Tämän lähetyksen myötä hyvää ja aurinkoista Juhannusta kaikille!
Etelä-Koreassa on tehokkaasti jäljitetty tartunnan aiheuttajia, ja tämä on johtanut myös kiusallisiin paljastumisiin.
Iltapäivässä mietittiin tänään koulujen etäopetuksen keinoja sekä sitä, miksei Niinasta tullut vesimelonikasvattajaa. Lisäksi selvitettiin, mistä etelän vetelät ja landepaukut tulevat. Mutta selvisikö Anssille, oliko se siirtolapuutarha, siirtolamaapuutarha, siirtomaapuutarha...?
Asiantuntijan mukaan positiivisten mietelauseiden suosio perustuu osittain omien tavoitteiden terävöittämiseen.
"Vankila" on avoinna kaikille, mutta siellä täytyy noudattaa tiettyjä sääntöjä.
Suomen olympiajoukkueen virallinen kisa-asu julkaistiin tänään.
Leijonat eivät välittäneet ihmisten läsnäolosta.
Vuonna 1998 Etelämantereella avattua pankkiautomaattia käyttävät mantereella työskentelevät sadat tutkijat. Siitä saa vain Yhdysvaltain dollareita. 
Pääkaupunkiseudun poliisi muistuttaa, että nastarenkaat pitää vaihtaa kesärenkaisiin viimeistään nyt. Lain mukaan sään edellyttäessä nastarenkaita on saanut käyttää myös 13. huhtikuuta jälkeen.
Ajokeli on tällä hetkellä huono liukkauden vuoksi Etelä- ja Keski-Suomessa, kerrotaan Ilmatieteen laitokselta. Lisäksi jalankulkijoita varoitetaan liukkaista pinnoista Kanta-Hämeessä, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Päijät-Hämeessä.
Yöllä lounaasta saapunut sadealue tupruttaa sakeasti lunta monin paikoin, kun työmatkaliikenne alkaa.
Ilmatieteen laitoksen mukaan matalapaine liikkuu itsenäisyyspäivänä Suomen eteläpuolitse itään. Siihen liittyen lumi- ja räntäsateita leviää jo edeltävänä yönä maan etelä- ja keskiosaan lounaasta, rannikolla sade tulee aluksi osin myös vetenä.
Etelä-Afrikassa ihmiset asuvat linnoittautuneina, kertoo juristi Suvianna Hakalehto-Wainio Radio Novan Enbuske & Linnanahde Crew:lle.
Gangnam Style -megahitistä tunnettu eteläkorealainen rap-artisti Psy eli Park Jae-sang saa ansiomitalin kotimaassaan.
Etelä-Korealainen räppäri Park Jae-sang, joka tunnetaan paremmin nimellä PSY, on noussut musiikkimaailman todelliseksi sensaatioksi tanssihitillään Gangnam Style.
Poliisi kaipaa yhä tietoja Lahdenväylällä perjantaina sattuneesta kolarisumasta.