26-vuotiaan Matilda Djerfin skandityylistä on muodostunut ilmiö. Mitä Djerf edestä, sitä muut perässä.
26-vuotiaan Matilda Djerfin skandityylistä on muodostunut ilmiö. Mitä Djerf edestä, sitä muut perässä.
Radio Novan Aamussa Minna kyselee Akin kieliopinnoista ja Aki miettii kimppakyytejä. Hyvää huomenta myös musacornerista joka menee loppujen lopuksi ihan päin persettä. Dj Aki L. pistäytyy studiossa kertomassa tarinan nuoruusvuosiltaan, kuuntele parhaat palat tästä!
Lomalla on aikaa leipoa, treenata uusia taitoja tai tehdä jopa sukututkimusta.
Pääministerin puheesta on otettu katkelmia Suomi kyllä pärjää -nimiseen kappaleeseen.
Rajojen avaaminen puhuttaa Novan Aamua. DJ Aki L pitää oppitunnin Sikaduosta, Minnaa on jäynäytetty ja tuottaja Markuksella on huikeaa kerrottavaa!
Novan aamussa vaihdetaan reseptit pääsiäisen viettoa varten. Minna pohtii nuoressa miehessä tapahtuvia muutoksia ja DJ Aki L on saanut huikeaa fanipostia. Myös parittelevat pandat ja nimien muistaminen herättää hilpeyttä studiossa.
Minna avaa kuulijoille nolon hetken, kun hän joutui kaupassa Hunks-tanssiryhmän piirittämäksi ja Akin perheessä valmistaudutaan tulevaan lautapeli-iltaan. Novan aamu pohtii yhdessä tuottaja Markuksen kanssa, mitä kaikkea ihmisestä saa selville pelkän kauppalistan perusteella ja DJ Aki L meinaa aiheuttaa noloja tilanteita kuulijoiden perheissä.
Radio Novan aamu räjähtää nauraen käyntiin, kun Akin perjantainen toiminta herättää hilpeyttä studiossa. Minna ja Aki pohdiskelevat yhdessä tulevia Norsupallon SM-Kilpailuja, mistä on oikein kyse? Keskustelu suomalaisista risteilyaluksista nostattaa tunteet pintaan, miksi Aki on edelleen siskollensa katkera? DJ AKI L on saanut hurjan määrän fanipostia aamun kuulijoilta ja panokset kovenevat.
Minna on järjestänyt yhdessä aamun tuottajan, Markuksen kanssa Akille yllätyksen studioon. DJ AKI L pamahtaa radioaalloille, mutta mistä hänen juurensa kumpuaa? Minna on herännyt yöllä kello 03:50 tekemään testien testiä ja kutinat sekä aivastelut herättävät keskustelua, kuten myös Frederikin toimintakin.
Dj Oku Luukkainen julkaisi vastikään uuden kappaleen.
Kovat ysäritähdet kiertävät syksyllä Suomea ristiin rastiin.
Mukavan lukunurkkauksen sisustaminen luo nopeasti kodikasta tunnelmaa asuntoon.
Harrastukset saavat näkyä sisustuksessa, jolloin kodin ilme muuttuu myös persoonallisemmaksi.
Kesäisin on loistava mahdollisuus hyödyntää helteitä ja lähteä ulos piknikille nauttimaan auringosta.
Lomalla on aikaa leipoa, treenata uusia taitoja tai tehdä jopa sukututkimusta.