Gracias purkaa tuntojaan mullistuneesta maailmasta Coca-Colalle versioimassaan runossa.
Maailman meristä on kerätty tietojen mukaan eniten Coca-Colan muovipulloja.
Brittiläinen James Felton kertoi sekoittavansa kokista ja maitoa yhteen.
Videolla neljä ihmistä näkee lunta ensimmäisen kerran.
Herkulliset mehujäät ovat kuuman kesäpäivän pelastus aikuisille. Joten miksi et siis yhdistäisi herkullista mehujäätä lempidrinkkiisi?
Joskus täydellisen rusketuksen havittelu voi mennä äärimmäisyyksiin.
Netissä leviää tieto sitä, mitkä tarkalleen ovat kahden supersuositun virvoitusjuoman makuerot. Pepsi on esimerkiksi hieman kilpailijaansa makeampaa.
Kahden suuren virvoitusjuomavalmistajan toiminnasta on julkaistu selvitys, jonka mukaan yritykset olisivat valmiita vääristämään totuutta sokerijuomien terveysriskeistä.
Itsestään jäätyvä Coca-Cola on toistaiseksi saatavissa vain Japanissa.
Farmaseutti selvitti mitä kehossa tapahtuu, kun on kumonnut tölkillisen Coca-Colaa kurkusta alas. Eihän se juuri mieltä ylennä lukea, että limu saa pissaamaan luiden rakennusaineet — mutta onhan se hyvä tietää.
Virvoitusjuomajätti Coca Cola tunnetaan näyttävistä mainoskampanjoistaan, joissa komeilevat usein muun muassa jääkarhut ja joulupukki. Nyt kokiksen tuoreimmassa mainosvideossa lähetetään lunta Lapista Singaporeen! 
Gizmodo-sivusto listasi 40 kuuluisaan logoon piilotettua merkitystä. Tiesitkö, että FedEx-kuljetuspalvelun logoon on jemmattu nuoli ja Pinterest-palvelun logoon nuppineula?
Imgur-kuvapalvelun suosituimpana päivityksenä parhaillaan keikkuu yhdysvaltalaismiehen kohtaama jymy-yllätys kokis-automaatilla.
Gizmodo-sivusto listasi 40 kuuluisaan logoon piilotettua merkitystä. Tiesitkö, että FedEx-kuljetuspalvelun logoon on jemmattu nuoli ja Pinterest-palvelun logoon nuppineula?
Maailman tunnetuin colajuoma Coca-Cola täyttää tänään 125-vuotta.