Testi paljastaa, kuinka hyvin muistat suomalaisten kesähittien sanat.
Kesäkumibiisi Lähellä on nyt ulkona.
Selvitä, oletko todellinen euroviisufani.
Kaikki top 3 -listauksen biiseistä ovat ilahduttavasti suomenkielisiä.
Radio Novan Illan Tähtivieraana oli Aikokoneestakin tuttu laulaja Sani. Sanilta ilmestyi juuri uusi "Kaunis"-kappale ja hän avaa tarinoita kappaleen takaa. Tarkkasilmäiset voivat bongata Sanin myös suositusta "Rantabaari"-ohjelmasta ja haastattelussa artisti paljastaa hämmentävän salaisuuden vuosien takaa keikalta. Kuuntele haastattelu tästä!
Menevä klubihitti Pimee on nyt julkaistu.
Kesäkumibiisi Missio on nyt julkaistu.
Joululaulut kuuluvat monien joulunodotukseen.
Tämä on ensimmäinen kerta kun Gasellit ja Abreu tekevät yhteisbiisin.
Katja Ståhl jatkaa ohjelman juontajana.
Uusi viikko Radio Novan Iltapäivässä starttaa Suvin osalta kivuliaasti. Kaverin puolesta kyselen -osiossa jeesataan kaveria sanoittamaan tunteita ja ajatuksia. Esko kertoo tarinan liian pienestä, isosta ja tiukasta nahkatakista, sekä Suvi jakaa vinkin liian pienille farkuille. Paavo Väyrynen saa Eskon ja Suvin muistelemaan yllättäviä laskuja. Biisimestari kisassa kuullaan suoritus, joka saa Eskon tuolin kääntymään. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Jenni Puumalainen kertoo Voice.fi:n haastattelussa kriisistään oman identiteettinsä suhteen Duo-yhtyeen lopettamisen jälkeen.
Pihiys puhuttaa tänään Radio Novan Iltapäivässä Eskoa ja Suvia. Kaverin puolesta kyselen -osiossa jeesataan kaveria harrastuksen löytämiseen aikuisiällä. Uutinen turkulaisista nuorista saa Eskon ja Suvin kertomaan omista nuoruuden hölmöilyistä. Esko sai käytöstapoihin liittyvän viestin tilanteesta, josta hänellä ei ollut mitään hajua. Biisimestari 2.0 käytiin myös ensimmäistä kertaa, miten se menee? Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Kaverin puolesta kysellään miten oppia maksamaan laskut ajallaan. Esittäytyminen uusille ihmisille saattaa olla haastavaa ja studiossa onkin yhtäkkiä Eero ja Havi Surtlin. Esko ja Suvi keskustelevat myös mm. Eskon lenkkeilyprojektista, joka saattaa muuttuakin stalkkaukseksi. Kuulijat kisailevat Biisimestari sekä 5 sekunnin kilpailuissa.
Tänään Kaverin Puolesta Kyselen osiossa pohditaan, saako lahjan palauttaa jos se ei miellytä tai voisiko sen laittaa ystävälle kiertoon? Esko tilasi Amazon verkkokaupasta itselleen käsipainot, mutta mikä moka Eskolla kävi niitä tilatessa? Biisimestari kilpailussa erittäin kummallinen käännös. Suvi puolestaan haaveilee asuvansa, kuin Peppi Pitkätossu!
Eskolla on ollut tanssi täyteinen viikonloppu ja Suvilla suuri linnun pelastusoperaatio.