Kuva: AOP/Jaakko Stenroos

Hän esittää kesäkumibiisin 2024 - "Toivon, että tärkeän viestin lisäksi tää myös tanssittaa"

24.05.2024 13:15 - Sanni Seppä

Kesäkumibiisi Lähellä on nyt ulkona.

Tämän vuoden kesäkumibiisin esittää artisti TUULI, eli Tuuli Oikarinen, 25. Artisti nousi julkisuuteen vuonna 2012 kappaleellaan Salaisuudet. Sittemmin artisti on rakentanut uraansa niin soolona kuin feattaamallakin eri artistien biiseillä. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muun muassa Windy Season, Onlyfans ja Bikineis.

Kesäkumibiisi 2024 kulkee nimellä Lähellä. Kappale on nyt julkaistu.

"Lähellä kertoo siitä tunteesta, kun sulla on hyvä ja turvallinen fiilis toisen ihmisen kanssa. Biisi on tehty pilke silmäkulmassa, ja toivon, että positiivisen ja tärkeän viestin lisäksi tää myös tanssittaa ja tuo hyvää fiilistä", artisti kertoo Kesäkumi-kampanjan Instagram-julkaisussa.

Kesäkumikampanjan tarkoitus on jakaa nuorille tietoa turvallisesta seksistä ja kondomin käytön tärkeydestä. Kampanjan toteuttavat YleX, Suomen Punainen Risti, Syöpäjärjestöt ja Sotilaskotiliitto.

”Ehkäisystä huolehtiminen on tiimipeliä ja seksitautitesteissä käyminen on jokaisen vastuulla. Omasta ja muiden terveydestä huolehtiminen on olennainen osa hyvää, turvallista ja nautinnollista seksiä”, sanoo samaisessa julkaisussa Syöpäjärjestöjen terveyden edistämisen asiantuntija Tuulia Råmark.

Voit kuunnella kappaleen alta tai painamalla tästä.

Jos julkaisu ei näy, katso se tästä.

Lue myös: Sexmane on saavuttanut jo poikkeuksellisen paljon - hänellä on kuitenkin yksi yllättävä urahaave

Lue myös: Lauri Haav päättää kiertueensa uransa suurimpaan konserttiin: "Se tulee olee spessu"

Lue myös: Ibe perui yllättäen kesän keikkakiertueensa: "Olen hakenut ammattiapua"

Kilpailut

Uusimmat