Vääränlainen muoto kynsissä saattaa aiheuttaa muun muassa kiputiloja.
Radio Novan Aamussa Minna miettii missä on pimeä verkko ja miten sinne pääsee ja Kimmon raiderilista aiheuttaa repeilyä. Tuottaja-Markus on googlen mestari ja mietitään kimppakämppiä, kuuntele Iltapalat tästä!
Tänään Minna ja Kimmo muistelevat omaa lukiotaivaltaan. Markus saa tehtäväksi listata top 3 yrtit, Kimmon lempiyrtti on basilika, koska se tuo mieleen mojiton?
Radio Novan Päivässä oltiin erilaisten murresanojen kiemuroissa. Hirvikärpästen määrä kauhistutti mökkeilevää Niinaa ja kuulijat ovat olleet todistamassa erikoisia lentomatkoja. Studiossa vierailivat uuden albuminsa julkaissut Olavi Uusivirta sekä Mielipäiväkirja-podcastin tekijät Jenni Janakka ja Emilia Kujala.
Radio Novan Päivässä spekuloidaan, onko maapallolla muutakin elämää. Niinan kissalla Pörrillä on tarvetta astmapiippuun ja hirvikärpäset ovat palanneet kiusaamaan metsässä liikkuvia. Imetyskeskustelu aiheutti odotetusti keskustelua niin puolesta kuin vastaan.
Radio Novan Aamussa Aki on pistänyt pillit huutamaan ja Minnan koti on vallattu! Tuottaja Parta-Markus on laittanut parisuhteensa testiin sekä Aki opettaa Minnalle ihan perusasiat. Kuuntele jälki-istunto tästä!
Banaanikärpästen kanssa voi yrittää oppia elämään tai sitten niistä voi hankkiutua eroon.
Erikoistutkijan mukaan perinteiset hyönteiskarkotteet eivät tepsi retkeilijöitä syksyisin piinaaviin hirvikärpäsiin.
Radio Novan Aamussa Akin puhelin on rikki ja syyllistä etsitään. Minna tulee kilpailemaan MasterChefissä ja Aki on tietenkin vannoutunut kannattajajoukkojen vetäjä. Puhutaan myös erilaisista tervehtimistavoista. Aki ja Minna perustavat uuden yhdistyksen ja Minnan hatullinen puhututtaa.
Radio Novan Aamussa Minna muistelee Valitut Palat -lehteä ja Aki pohtii, kuka ne palat edes valitsee. Uusi hiihtoviikko alkoi ja karpaasien kuningas, tuottaja Parta-Markus kertoo tuoreimmat päivitykset laduilta. Tiimi käy läpi kuumimpia juoru-uutisia ja peppuindeksiä. Ja kumpi onkaan parempi, paksu lätty vai ohuen ohut lettu? Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamu saa postipaketista hämmentäviä asioita ja jollain on ollut hermot koetuksessa. Käy ilmi että arpaonni ei yleensä suosi Minnaa joten tuottaja Parta-Markus pitää arpajaiset huikeilla palkinnoilla. Aki saa vinkkejä lehtipuhaltimista ja esittää tiimille myös erittäin henkilökohtaisen kysymyksen, kuuntele parhaat palat tästä!
Vääränlainen muoto kynsissä saattaa aiheuttaa muun muassa kiputiloja.
Radio Novan Aamussa Minnan möläytys kollegalle kirvoittaa tarinoita kuulijoilta ja Akin pitkään odottama sporttivartti palaa eetteriin! Jos Aki tai Minna päätyisivät Aku Ankkaan, mitkä olisivat heidän nimet? Kuuntele parhaat palat tästä!
Banaanikärpästen kanssa voi yrittää oppia elämään tai sitten niistä voi hankkiutua eroon.
Radio Novan Aamussa Minna kertoo vaarallisista konsonanteista ja Aki on hypännyt Ensitreffit alttarilla - kelkkaan. Museokortti ja kahvin keitto herättävät tunteita mutta miten eroaa suomalaiset ja ruotsalaiset hirvikärpäset? Kuuntele parhaat palat tästä!
Viikon alkuun laitettiin hippulat vinkumaan, kerättiin kimpsut ja kampsut ja puettiin tryffelpalttoo päälle. Miten saa kärpäsen kiinni ja miltä näyttää sudenkorennon purukalusto, koska sehän puree -vai pureeko?