Radio Novan Illan Tähtivieraana oli Aikokoneestakin tuttu laulaja Sani. Sanilta ilmestyi juuri uusi "Kaunis"-kappale ja hän avaa tarinoita kappaleen takaa. Tarkkasilmäiset voivat bongata Sanin myös suositusta "Rantabaari"-ohjelmasta ja haastattelussa artisti paljastaa hämmentävän salaisuuden vuosien takaa keikalta. Kuuntele haastattelu tästä!
Sani tuli koko kansan tietoisuuteen legendaarisen Aikakone-yhtyeen solistina, joka keikkailee edelleen ahkerasti ympäri Suomen.
Radio Novan Aamussa Minnalla on takapaksissa lommo ja Aki pohtii, oliko Lahtea keksitty vielä 60-luvulla. Parta-Markus lähtee toteuttamaan suurta missiota: kauanko kuluu aikaa, kun jakaa 10 ämpäriä Helsingin keskustassa? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Sani kertoo Iltalehdelle, että joutui muuttamaan miesystävänsä kanssa pois Tampereen keskustasta häirikön takia.
We Love the 90's -festivaalilla esiintynyt Aikakone on kiitollinen siitä, että faneja löytyy runsain määrin myös nykypäivänä.
Suomalainen, nelihenkinen popyhtye kertoo, että omasta tuotannosta löytyy useita suosikkikappaleita.
Aikakoneen Alex ja Maki pukeutuivat We Love the 90's -festivaaleilla vaatteisiin, joita he ovat käyttäneet 90-luvulla keikkaillessaan.
Aikakone-yhtyeen laulaja Jazu on ollut ala-aste ikäinen silloin, kun legendaarinen yhtye vietti kultavuosiaan.
Sani, 45, on yhä tyrmäävän upea esiintyjä.
Aikakone julkaisi viime viikolla uuden 2.0.-nimeä kantavan albuminsa. Tuoreen pitkäsoiton tiimoilta yhtyeen Sani ja Alex kävivät Novan musiikkitoimittaja Samuli Väänäsen jututettavana ja intoutuivat myös muistelemaan bändin läpimurtoaikoja.
Legendaarinen Aikakone julkaisee viiden vuoden tauon jälkeen uuden studioalbumin nimeltä 2.0. Albumi julkaistaan kahden CD:n levynä, jonka toinen osa sisältää kokoelman Aikakoneen tunnettuja hittejä. 
We Love The 90's Festival -tapahtuma kieriskelee häpeilemättä eurodiskon glitterpölyssä.
Aikakoneesta tuttu laulaja Sani valmistelee uutta soolomateriaalia uransa kolmannelle studioalbumille. Laulaja on julkaissut uuden singlen Versoava juuri, joka on tulevan albumin ensimmäinen single.
Vera (Puurula) ilmoitti asiasta lehden mukaan Facebookissa. Itse yhtye on tiennyt tilanteesta jo alkuvuodesta lähtien. Aikakoneen muodostavat tulevaisuudessa alkuperäisjäsenet Sani, Maki ja Alex.