Hätäkeskuslaitos suorittaa hälytyksiä viranomaisilta saamiensa ohjeistusten mukaisesti, eikä "hiljaisista hätäpuheluista" ole annettu erillisiä ohjeita. Joissain tapauksissa apua silti lähetetään paikalle, vaikka soittaja ei puhuisi mitään.
Uusi 112 Suomi -sovellus mahdollistaa soittajan sijaintitiedon välittymisen automaattisesti hätäkeskuspäivystäjälle.
112-päivä on valtakunnallinen teemapäivä, jolloin korostetaan turvallisuuden merkitystä ihmisten arjessa. 112-päivää vietetään eri puolilla Suomea joka vuosi helmikuun 11. päivänä. Tavoitteena on tehdä Suomesta Euroopan turvallisin maa.
Scandinavian Music Group julkaisee seitsemännen studioalbuminsa 31. tammikuuta 2014. Levyn nimi on Terminal 2, sen on tuottanut Joel Melasniemi ja Terhi Kokkonen ja miksannut Risto Hemmi.
Suomalaisen Työn Liiton Lahjakone auttaa joululahjan valinnassa.
112-päivää vietetään vuosittain helmikuun 11. päivä ja sen jatkuvana teemana on arjen sankaruus. Enbuske & Linnanahde Crew soitti hätäkeskukseen asiantuntijalle ja selvitti monta faktaa hätäpuheluista.
Hätäkeskus ja poliisi saavat hitaasti tiedon uusista katujen ja teiden nimistä.
Hätäkeskuslaitos vastaanotti viime vuonna 4,2 miljoonaa ilmoitusta, joista hätäpuheluja oli noin kolme miljoonaa. Noin 865 000 kuulumattomasta puhelusta tahattomasti soitettuja virhepuheluita oli 702 000 ja ilkivaltaisesti soitettuja 163 000.